EMITT´ten ödülle döndük

EMITT´ten ödülle döndük

8 ÜLKENİN STANT AÇTIĞI FUARI YERLİ YABANCI BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

8 ÜLKENİN STANT AÇTIĞI FUARI YERLİ YABANCI BİNLERCE KİŞİ ZİYARET ETTİ

EMITT´ten ödülle döndük

22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMITT) sona erdi. Fuarda Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından açılan Kırıkkale standı en çok gezilen stant oldu. Bu sayede Kırıkkale dünyaya tanıtıldı.

85 ÜLKEDEN BİNLERCE KATILIM OLDU

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan ve 25 Ocak Perşembe günü başlayan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 85 ülkeden 1.065 katılımcıyı ağırlayarak rekor seviyede katılım ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde sona erdi.

EMITT´TEN KIRIKKALE ÖDÜLLE DÖNDÜ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları´nın (THY) kurumsal sponsorluğunda ve Türkiye Otelciler Federasyonu Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneğinin ortaklığında düzenlenen 22. EMITT Fuarı Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğünce tasarlanan ve ARYA Ajans tarafından yapılan Kırıkkale standı EMITT Fuar Organizasyonu tarafından 2018 yılının en güzel tasarımı 2.kez üst üste seçilerek çok büyük bir başarıya imza attı. Fuar organizasyonunca ilimize birincilik plaketi Kırıkkale Valiliğini temsilen il Kültür ve Turizm Müdürümüz Yahya Kemal Er´e takdim edildi.

HABER: Murat Karadağ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı