Tarihimizin sayfaları kahramanlıklarla dolu

Tarihimizin sayfaları kahramanlıklarla dolu

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ SELAMİ ALTINOK´UN EŞİ GÜLHAN ALTINOK ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ SELAMİ ALTINOK´UN EŞİ GÜLHAN ALTINOK ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTTU, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Tarihimizin sayfaları kahramanlıklarla dolu

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok´un eşi Gülhan Altınok, şehitlerin uğruna canlarını verdiği bu vatanda nurlar içinde uyuduğunu söyledi. Tarih sayfalarının milletin kahramanlık destanı ile dolu olduğunu belirten Altınok, şehitlerin sonsuza kadar hatırlanacağını bildirdi.

HEDEFTE TÜRKİYE VAR

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok´un eşi Gülhan Altınok, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ?Şehitleri Anma´ programı kapsamında Ankara´da bulunan bazı şehit aileleriyle birlikte Kırıkkale´ye geldi. Nur Camii´nde şehitler için mevlit okutulması ile başlayan program, şehitlik ziyareti ile son buldu. Anadolu topraklarının yüzyıllardan bu yana iç ve dış mihrakların hedefi olduğunu belirten Altınok, hep birlikte el ele bu vatanı savunacaklarını ve bunun örneğinin tarihlerinde olduğunu söyledi.

ÜLKENİN NAMUSUNU KORUDULAR

Altınok, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ?Ülkesini, namusunu, iradesini canı pahasına koruyan, bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşanması için kahramanca mücadele veren ve bu uğurda canlarını feda eden şehitlerin, peygamberlikten sonra gelen en yüksek rütbeye eriştiklerine dikkati çeken Altınok, şunları kaydetti: "Sizler evliyalarla, peygamberlerle berabersiniz. Uğruna canınızı verdiğiniz bu vatanın bağrında rahat uyuyun, nurlar içinde uyuyun.?

KANLARI YERDE KALMAYACAK

?Aziz hatıranıza karşı bizler her zaman hakkın, hukukun, adaletin, birlik ve beraberliğin yanında yer almaya, her daim çalışmaya devam edeceğiz. Eşlerimizle, hep beraber mücadeleye, şehitlerimizin de kanını yerde bırakmayacak şekilde her zaman devam edeceğiz. El ele bir olacağız. İnşallah bu aziz vatanda tek bir düşman, tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelemiz de devam edecek."

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

"Bütün emniyet teşkilatı olarak, eşlerimiz de dâhil bütün hanımlar olarak her zaman sizin yanınızdayız. Şehidimizin annesi benim de annem, eşi ve kardeşi kardeşim, evladı evladımdır. Sizler en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğullarınızı, kardeşlerinizi, babalarınızı, abilerinizi bu vatan için şehit verdiniz. Bundan önemli bir fedakârlık olabilir mi? Biliniz ki her daim, milletimizin ve devletimizin en kıymetli varlıkları, en kıymetli emanetleri sizler olacaksınız? dedi.

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

15 Temmuz´da gerçekleştirilen darbe girişimiyle ülkeye zarar verilmek istendiğini belirten Altınok, "Milletimiz tarih boyunca her türlü güçlükle karşılaşmış ancak hiçbir zaman yılmamış, bağımsızlığından, birlik ve beraberliğinden asla taviz vermemiştir. Bu sebeplerdendir ki tarihin sayfaları, milletimizin şanlı kahramanlık destanlarıyla doludur" diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü