Engelsiz Kafe´de temsili kına gecesi düzenlendi

Engelsiz Kafe´de temsili kına gecesi düzenlendi

DOWN SENDROMLU GENÇ KIZLARA TEMSİLİ KINA GECESİ

Engelsiz Kafe´de temsili kına gecesi düzenlendi

Kırıkkale Belediyesi tarafından Down Sendromlu genç kızlar için temsili kına gecesi düzenlendi. Mehmet Işıtan Uygulama Okulunda öğrenci olan genç kızların gelinlik giyerek kına yakmalarının yanı sıra Anneler Günü birlikte kutlandı.

DOWN SENDROMLU GENÇ KIZLARA TEMSİLİ KINA GECESİ

Mehmet Işıtan Uygulama Okulu öğrencisi 15 Down sendromlu genç, Engelsiz Kafe´de düzenlenen temsili kına gecesinde bir araya geldi. Etkinliğe katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Down sendromlu genç kızlarla birlikte yaş pasta kestikten sonra hepsine ayrı ayrı altın taktı. Güne Okul Müdürü Sami Yanık, okul öğretmenleri, öğrencilerin yakınları da katıldı. Müzik eşliğinde oyunlar oynayan ve dans eden Down sendromlu kızlar, unutulmayacak bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Gecenin sonunda ise okul öğretmenleri tarafından müzik eşliğinde kına yakılırken engelli kızlardan bazılarının ağladığı görüldü.

BUNLAR BİZİM ÖZEL KARDEŞLERİMİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bir günde çifte mutluluk yaşadığını belirterek "Ben bugün bütün annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum. Onların ellerinden öpüyorum. Bugün burada engelli kardeşlerimizin anneleri çocuklarının genç kızlarının gelinlik giyme isteğinden bahsetti. Biz de bunu, en uygun gün olarak bugün tespit ettik. Güzel bir organizasyonla, gördüğünüz gibi gerçek bir düğün oldu. Özellikle annelerimiz çok mutlu, ben emeği geçen herkesi bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu inşallah bunun devamını da getiririz. Duygulandım, her şey bir araya geldi. Hem Engelliler Haftası, hem de Anneler Günü idi. Bunlar bizim özel kardeşlerimiz. İnşallah gönüllerince olur" dedi. Down Sendromlu aileleri böyle güzel bir organizasyonu kendilerine sunmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü