Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur

Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur

"MİLLETİ ALENEN AŞAĞILAMAKTADIR"

Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın ?Teröristler kadar bizler gururlu olamazsak, onurlu olamazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur? şeklindeki sözüne sert tepki gösterdi. Önal, ?Teröristler kadar bile onurlu ve gururlu olmadığını ima ederek milletimize hakaret eden Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur? dedi.

AŞAĞILAYICI SÖZÜNE YENİSİNİ EKLEDİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ?Teröristler kadar bizler gururlu olamazsak, onurlu olamazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur? diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´a, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Ahmet Önal yaptığı açıklama ile tepki gösterdi. Önal yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ?Aziz Şehitlerimize ?kelle? diyerek hakaret eden, şehit cenazelerinde yükselen haklı feryatlara ?yaygara? sıfatını layık gören, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hayatını ortaya koyan fedakâr asker ve subaylarımıza ?terörist? yaftasıyla kurulan kumpasların mimarı olan Recep Tayip Erdoğan, dün milletimize karşı ettiği hakaretlere bir yenisini ekledi.?

MİLLETİ ALENEN AŞAĞILAMAKTADIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın cümlesini hatırlatan Önal, ?Teröristler kadar bizler gururlu olamazsak, onurlu olamazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur.´ Teröristler kadar bile onurlu ve gururlu olmadığını ima ederek milletimize hakaret eden Erdoğan kendi onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur. Erdoğan´ın onurunun ölçüsü terör örgütleri, gururunun ölçüsü de teröristlerdir. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden bu kişi halkımızın onuruna, şerefine, gururuna ağır bir hakaret etmektedir. Terör örgütü üyelerine iltifatlar düzerken halkımızı alenen aşağılamaktadır.?

CHP HAKARETİ ASLA KABUL ETMEZ

Önal, ?Halkımız ve Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir hakareti asla kabul edemez. Halkımız onurlu ve gururludur. Onursuz ve gurursuz onlardır. PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapanlardır. Valilere talimat vererek terör örgütüne dokunulmasını engelleyenlerdir. Görevini kasten ihmal ederek şehitlerimizin cephaneliğe çevrilmesine göz yumanlardır. Şehitlerimize mayınlar, bombalar döşenirken bunu film izler gibi izleyenlerdir. PKK şehirlerimizde asker alma şubesi kurarken, karakol açarken, vergi mahkemeleri kurarken, Korkakça görevine yerine getirmeyenlerdir. PKK ile doğrudan görüşenlerdir. ?Öcalan´ın düşünceleri bizinde düşünlerimizdir´ diyenlerdir. Kirli masalarda karanlık pazarlıklar yapanlardır.?

CEVABINI HALKIMIZ VERECEKTİR

?Ve halkımızın verdiği şerefli göreve ihanet edenlerdir. İktidarı boyunca terör örgütlerine yardım ve yataklık eden Erdoğan, halkımıza karşı işlediği suçlar ve ettiği hakaretler nedeniyle mutlaka hesap verecektir. ?Bu halkın teröristler kadar ile onuru ve gururu yoktur´ diyen Erdoğan´ı aziz halkımıza tevdi ediyor, onur ve gurur kavramları ağzına yakışmayan bu şahsa en güzel cevabı halkımızın vereceğine inanıyoruz? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı