Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

Kırşehirliler tarafından düzenlenen iftar programında sürpriz yaparak Mehmet Saygılı’yı arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mehmet kardeşimi gerekse tüm Kırıkkaleli kardeşlerimi, zafer edası içerisinde kucaklıyorum" dedi

Kırıkkale Sandıkları Patlatacak

Seçim çalışmalarına gerek ev ve vatandaş, esnaf ziyaretleri ile devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı sivil toplum örgütlerinin davet ettiği iftar programlarına da katılıyor. Önceki akşam Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirliler tarafından düzenlene ve yaklaşık 1500 vatandaşın katıldığı iftar programına katılan Saygılı’yı burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arayarak sürpriz yaptı. Erdoğan telefon ile yaptığı konuşmada “Rabbim gerek iftarlarınızı gerek teravihlerini kabul buyursun. Şimdi artık seçime doğru yaklaştık. Sandığın sesleri geliyor ve siz bu sandığı Kırıkkale’de patlatmak suretiyle tekrar zaferle çıkmayı hedefleyeceğinize inanıyorum. Kırıkkale’deki bu müjdeyi Pazar günü sizlerden bekliyorum" diye konuştu.

Kırıkkale’den CHP’ye oy çıkmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Artık seçim öncesi son turlarım. Kırıkkale’den müjdeyi bekliyorum. Bu vesileyle de gerek Mehmet kardeşimi gerekse tüm Kırıkkaleli kardeşlerimi, zafer edası içerisinde kucaklıyorum. Ben Kırıkkale, CHP’ye oy verme yanlışına Allah’ın izniyle düşmez. Ben buna inanıyorum" ifadesini kullandı.

1500 Kişi Katıldı Dev Destek

Düzenlenen iftar yemeğine vatandaşlar aileleri ile birlikte katıldı. 1500 kişinin katıldığı yemekte konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Bizim evlatlarımız sadece asker, polis yada başka şehirlere gidip çalışma zorunda olmaktan yakın zamanda kurtulacak. Çok büyük yatırımlardan biri Roket-San. Burada Allah nasip eder ise burada Kırıkkaleliler çalışacak. Kimler çalışacak çok şükür başardığımız Kırıkkale ikameti olanlar. İnşallah bundan sonra da devamında da gelecek olan yatırımlarda biz bunu istiyoruz. Buranın evlatları çalışsın. Biz sahip olmaz isek bizden başka kimse sahip olmaz. Bizde elimizden gelen gayretle bu memlekete sahip çıkmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız