ERENSAN´da Türk Metal Üstünlüğü

ERENSAN´da Türk Metal Üstünlüğü

SÖZLEŞME İMZALARI ATILDI

ERENSAN´da Türk Metal Üstünlüğü

Kısa bir süre Yozgat´da metal iş kolunda hizmet veren Erensan´da örgütlenmeye başlayan Türk Metal Sendikası, örgütlenmeyi tamamlamasının yanında işyerinde ilk Toplu İş sözleşmesini de imzalamanın haklı gururunu yaşıyor. İşyerinde ilk kez toplu sözleşme imkânı bulan Erensan çalışanları Türk Metal Sendikasına teşekkür etti.

SÖZLEŞME İMZALARI ATILDI

Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesinin kısa bir süre önce Yozgat´da Metal İş Kolunda hizmet veren Erensan´da başlatmış olduğu örgütlenme çalışmaları hedefine ulaştı. İşyerinde bulunan 200 üyesinin hakkını savunan Türk Metal Sendikası işyerindeki ilk toplu iş sözleşmesini de imzaladı. Yapılan görüşmelere işçiler adına Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Teke, işletme adına da fabrika yetkilileri katıldı. Uzun süren görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanırken, talepler yapılan sözleşmeyle imza altına alındı. Sözleşme, ilk defa toplu iş sözleşmesiyle kazanımlar elde eden Erensan çalışanlarında büyük sevinç yarattı.

ERENSAN ÇALIŞANINA HAYIRLI OLSUN

Yapılan sözleşmeyle ilgili bilgiler veren Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Teke ?Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesi olarak yeni örgütlendiğimiz Yozgat Erensan A.Ş. iş yerimizde devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini sonuçlandırdık. Sözleşme, arabulucu safhasında sendikamızın dik duruşu, Erensan çalışanlarının sendikamızla birlik olması sonucu amacına ulaşmıştır. Sözleşmemiz anlaşmayla sonuçlanmış, Erensan yönetimiyle karşılıklı imza altına alınarak Erensan emekçilerinin kazanımlarıyla tamamlanmıştır. Türk Metal Sendikası olarak her türden baskıya ve haksızlığa karşı verdiğimiz mücadele ile örgütlediğimiz işyerleri ve imzaladığımız örnek sözleşmelerle üyelerimizin hakkını savunmaya, yeni kazanımlar elde etmeye devam edeceğiz. İmzaladığımız sözleşme sendikamıza bağlı Erensan iş yerimizdeki çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bizim mücadelemiz tüm metal emekçilerinin alın terinin karşılığını aldığı, iş barışının hakça paylaşımla sağlandığı ve üreterek gelişen, yarınlara umutla bakan bir Türkiye içindir. Bu bilinçle kenetlenen büyük Türk Metal ailesinin yegâne hedefi, emeğe ve ülkemize hak ettiği değeri kazandırmaktır? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı