Ertekin´den gönüllere dokunan dizeler

Ertekin´den gönüllere dokunan dizeler

GAZETEMİZDE DE YAZILAR KALEME ALMIŞTI

Ertekin´den gönüllere dokunan dizeler

Bir dönem gazetemizde edebiyata dair yazılar da kaleme alan, Şehit Erdem Mut (Hanımeller) Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ali Ertekin, ilk kitabı ?Keşmekeş Şiir? ile okurlarıyla buluştu. Gönüllere dokunan şiirlerin yer aldığı 80 sayfalık şiir kitabı, Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsünde yayıncılık hizmeti veren Kalem Kitap Yayınevinden çıktı.

16 YILLIK ÖĞRETMEN

1979 Kırıkkale doğumlu olan Ali Ertekin, ilk, orta ve Lise eğitimini Kırıkkale´de tamamladıktan sonra 1998 yılında başladığı Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Aynı yıl Çankırı-Kurşunlu´da Türkçe Öğretmeni olarak göreve başlayan Ertekin, 2004 yılında atandığı Kırıkkale´de görevine devam ediyor.

GAZETEMİZDE DE YAZILAR KALEME ALMIŞTI

Üniversite yıllarında, Gazi Üniversitesinin çeşitli edebiyat dergilerinde şiirleri yayımlanan Ertekin, tiyatro kulüplerinde de yer aldı. Bir dönem gazetemizde ?Aks-i Seda? isimli köşesinden okurlarına edebiyat dolu yazılar paylaşan Ertekin, şiirlerinin yanında edebiyatın diğer tüm alanlarıyla ilgili çalışmalara da imza atıyor.

KİTAPÇILARDA SATIŞA ÇIKTI

Ertekin´in ilk kitabı olan ?Keşmekeş Şiirler?, internet üzerinden kitap satışı yapan sitelerin yanı sıra Kırıkkale´nin büyük kitap kırtasiyeleri olan Bilim Kırtasiye, Çizgi Kırtasiye, Damla Kırtasiye ve Murat Kırtasiye stantlarında da yerini aldı.

KÜLTÜR-SANAT: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı