Eski İl Başkanlarından Akdoğan'a destek

Eski İl Başkanlarından Akdoğan

MHP`DE BİRLİK RÜGÂRLARI

Kırıkkale MHP Milletvekili aday adayı Cemalettin Akdoğan İşler Pastanesinde MHP'nin eski İl Başkanlarıyla bir araya geldi. Akdoğan, bu toplantının bir diriliş hareketi olduğunu MHP'nin 40 yıla damga vuran İl Başkanlarıyla MHP'yi daha ileriye taşımak için kendisinin böyle bir davet verdiğini ifade etti.

ESKİ İL BAŞKANI YOKTUR

İşler Pastanesinde MHP eski il başkanlarıyla istişare toplantısı yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan yapmış olduğu açıklamada, Bugün huzurunuzda Milliyetçi Hareket Partisinin son 40 yılına damga vuran emeği geçen arkadaşlarımızla birlikteyiz. MHP'nin geleneğinde eskimiş il başkanı yoktur. Eski il başkanı yoktur. Milliyetçi Hareket partisi bir geleneğini bir kez daha ortaya koydu. Bundan sonra MHP'nin başarısı için elindeki bütün imkânlarını seferber edebilecek Bilge Kağanlar buradalar. Burada arkadaşlarımızın hepsi aday ayrımı yapmadan MHP'nin listesi kim olursa çalışabilecek elini taşın altına koyup MHP'nin başarısı için değerli il başkanı arkadaşlarımız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Özellikle son 40 yıla damgasını vurmuş, eskimeyen dostlarımızın hepsi MHP'nin geleneğinde olan bugün partimizi daha ileriye taşınmak adına bir sohbet ihtiyacı hissettik. Bu sohbet şahsımla ilgili değil, MHP'nin geleceği ile ilgilidir. Bugün bu daveti ben yaptım, başka arkadaşlarımda yapabilir. Ben bütün aday adayı arkadaşlarım adına bu sohbeti yaptım. Bu heyetin ağırlığı MHP'yi Kırıkkale'de 3-0 taşıyabilecek hareketin var olduğunun göstergesidir” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VAR

MHP Milletvekili Aday Adayları ile her zaman iş birliği içerisinde olduklarını ifade eden eski il başkanları ise, kendilerinin MHP davasına gönül verdiklerini, her zamlan davanın izinde emin adımlar ile ilerleyeceklerini belirttiler. İstişare toplantısına katılan eski il başkanlarına teşekkür eden Akdoğan, bu birliktelik toplantısını şimdilik kendisinin verdiğini, ilerleyen zamanlarda da diğer aday adaylarının vereceğini, yaptıkları toplantı da diğer aday adaylarını temsil ettiğini belirterek MHP'de birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunun mesajını da verdi. Listede kimin olmasının önemli olmadığını da belirten Akdoğan, MHP'de şahısların değil davanın ön planda olduğunu, millet için en iyisi kim olması gerekiyorsa onun olmasının taraftarı olduklarının altını çizdi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı