Esnafa can suyu

Esnafa can suyu

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNE BORCUNDAN DOLAYI TAKİBE DÜŞEN ESNAFLARIN BORÇ FAİZLERİ SİLİNİYOR BORÇLAR YENİDEN YAPILANDIRILACAK

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNE BORCUNDAN DOLAYI TAKİBE DÜŞEN ESNAFLARIN BORÇ FAİZLERİ SİLİNİYOR BORÇLAR YENİDEN YAPILANDIRILACAK

Esnafa can suyu

Kırıkkale Sınırlı Sorumlu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine borcundan dolayı takibe düşen esnafların borçları yeniden yapılandırılacak. Esnaflar için can suyu niteliğindeki düzenleme için esnafların yapılan duyuruya göre hareket etmesi istendi.

FAİZLER SİLİNDİ BORÇ YENİDEN YAPILANDIRILACAK

Kırıkkale Esnaf Kefalet Kooperatifinden yapılan açıklamaya göre Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği´nin 28 Haziran 13 sayılı genelgesi ile kooperatiflerin takipteki alacaklarına yeniden yapılandırma getirildi.

BORÇLULAR YAPILANDIRMADAN NASIL YARARLANILACAK

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci imzası ile yayınlanan duyuruya göre mükelleflerin yapılandırmadan Kredi borcu 31 Mart 2016 tarihinden önce kooperatif takibine intikal eden ortakların 29 Temmuz 2016 tarihine kadar müracaat etmeleri istendi.  

BUNA GÖRE;

KREDİ BORCU 31 MART 2016 TARİHİNDEN ÖNCE (BU TARİH DÂHİL) KOOPERATİF TAKİBİNE İNTİKAL EDEN ORTAKLARIN 29 TEMMUZ 2016 TARİHİNE KADAR BAŞVURMALARI KAYDIYLA;

BORÇ ( ASIL ALACAK ) TUTARI DEFATEN ÖDENMEK İSTENDİĞİ TAKDİRDE FAİZSİZ TAHSİL EDİLECEKTİR.

BORCUN 12 AYA KADAR TAKSİTLENDİRİLMESİ TALEP EDİLDİĞİNDE, ASIL ALACAĞA TAAHHÜT TARİHİNDEN İTİBAREN % 8 FAİZ ORANI ÜZERİNDEN 12 AYLIK BASİT FAİZ HESAPLANACAK, ASIL BORÇ İLE HESAPLANAN FAİZ TUTARI TOPLAM BORÇ OLACAK VE 12 EŞİT TAKSİTTE TAHSİL EDİLECEKTİR.

BORCUN 24 AYA KADAR TAKSİTLENDİRİLMESİ TALEP EDİLDİĞİNDE, ASIL ALACAĞA TAAHHÜT TARİHİNDEN İTİBAREN % 12 FAİZ ORANI ÜZERİNDEN 24 AYLIK BASİT FAİZ HESAPLANACAK, ASIL BORÇ İLE HESAPLANAN FAİZ TUTARI TOPLAM BORÇ OLACAK VE 24 EŞİT TAKSİTTE TAHSİL EDİLECEKTİR.

ORTAKLARIMIZIN MÜRACAATLARINI SON GÜNE BIRAKMADAN YAPMALARI VE GETİRİLEN BU İMKÂNDAN YARARLANMALARI MENFAATLERİNE OLACAKTIR.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı