ET DÖNER TANTUNİ 1 LİRA

ET DÖNER TANTUNİ 1 LİRA

Ekmek arası tavuk döner, tantuni 1 lira, yanında ayran da bedava. Kırıkkale?de bir lokantacı ??Halk günü?? adı altında bir günlüğüne fiyat düşürdü. Kırıkkale ilk defa ekmek arası tavuk döneri 1 liraya yedi üstelik ayranı da bedavaya içti

??Madem öyle bizde her Salı böyle?? sloganı ile kampanya başlatan lokantacı Nurettin Özcan yarım ekmek arası tavuk döner?i ve tavuk tantuniyi1 bundan böyle her salı 1 liraya satacak yarında da ayranı bedavaya verecek.
 
Halk günün ilk haftasında lokantada zaman, zaman izdiham yaşandı. Kırıkkale?nin en kalabalık caddelerinden birisi olan Zafer Caddesi üzerindeki Kafkas Tantuni ve Döner Salonu 1 liralık döner almak isteyen müşterin akınına uğradı.
 
Kampanyanın ilk haftası olması dolayısıyla lokantanın vitrinini ve çevresini süsleyen işletmeci, palyaçoların gösterisi eşliğinde kampanyayı başlattı. Öğle saatinde lokanta dolup taşarken müşterilerin çoğu dışardan paket yaptırmak zorunda kaldı. Her zamankinden en az 5-6 misli daha fazla müşteri geldiğini söyleyen Nurettin Özcan, Kırıkkale?de insanların genelde orta gelirli olduğunu bunun için haftada bir gün olsun insanların ucuza tavuk yemesini sağlamak için böyle bir kampanya düşündüklerini bildirdi. Bu arada tavuk tanıtımını da yaptıklarını kaydeden Özcan önümüzdeki haftalarda değişik kampanya yapacaklarını da kaydetti.
 
Bu arada ucuz tavuk döner ve tantuni yiyen vatandaşlar ise bu durumdan son derece memnun olduklarını söyledi. Lokantada tavuk döner yiyen Ahmet Ersan isimli genç ise öğle paydosuna çıktığını gezerken kampanyayı gördüğünde önce inanmadığını söyledi. Tavuğun lezzetli gramının da yerinde olduğunu kaydetti.
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ