Faruk Ilıcan ev hanımları ve emeklileri Konya´ya götürüyor

Faruk Ilıcan ev hanımları ve emeklileri Konya´ya götürüyor

HER AY BİN KİŞİ GEZECEK...

Faruk Ilıcan ev hanımları ve emeklileri Konya´ya götürüyor

Kırıkkale´nin tanınmış işadamı, Kalegaz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan ev hanımlarının ve emekli vatandaşların hayır duasını alıyor.

SANAYİ MAHALLESİ

Şirketinin bünyesine kattığı otobüsle Kırıkkale´de ikamet eden bayanları ve emekli vatandaşları ücretsiz her ay düzenli olarak Hz. Mevlana´nın şehri Konya´ya götürmeye başladı. Muhtar Faruk Akbulut´un tespit ettiği Sanayi Mahallesinde yaşayan ev hanımlarını ve emeklileri Konya´ya götürdü. 

HER AY BİN KİŞİ

Hizmet edeceğiz demekten ziyade yaptıkları ile gündeme gelen Kalegaz A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan yeni bir projeye daha imza attı. Firma bünyesine katılan otobüsler ile Kırıkkale halkına ve Kırıkkale kadınlarını her ay düzenli olarak geziye götüreceğini açıklayan Ilıcan, her ay yaklaşık bin kişiyi ücretsiz olarak geziye götüreceğini bu ayki gezinin Hz. Mevlana´nın şehri Konya olduğunu açıkladı.

HERKES AÇIK

Otobüsün ücretsiz olarak herkesin ve her kesimin hizmetinde olacağını vurgulayan Ilıcan, ?Kırıkkale halkına hizmet otobüslerimiz tüm belediye başkanlarımızın, tüm muhtarlarımızın, tüm sivil toplum örgütlerimizin, tüm seçilmişlerimizin ve tüm Kırıkkale halkımızın hizmetinde olacaktır. Kurumumuzla irtibat sağlayacak kardeşimiz istedikleri takdirde otobüsümüzü kullanabilirler.? dedi.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok