Futbol katili hakemler

Futbol katili hakemler

KIRIKKALESPOR MAÇLARINA ŞARTLANMIŞ BİR ŞEKİLDE GELEN HAKEMLERİN YOL AÇTIĞI ?FACİAYA? BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

KIRIKKALESPOR MAÇLARINA ŞARTLANMIŞ BİR ŞEKİLDE GELEN HAKEMLERİN YOL AÇTIĞI ?FACİAYA? BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Futbol katili hakemler

Süper Toto 3. Lig´de kümede kalma mücadelesi veren ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor, 20. Haftada evinde oynadığı maçta lider Düzcespor´a 2-1 yenildi. Maçın skorundan ve oyunculardan çok, verdiği kararlarla maça damgasını vuran Orta Hakem Cihat Çelikdağ, maçın kahramanı(!) oldu.

LİGDE KALMA ÜMİTLERİMİZ YEŞERMİŞTİ

İkinci yarıya Teknik Direktör ve kadrosunu tamamen yenileyerek başlayan TM Kırıkkalespor, son iki haftada aldığı bir galibiyet, bir beraberlikle ligde kalma ümitleri yeşermişken maçı adeta katleden hakem ?sayesinde?, kendi evinde Düzcespor´a yenildi.

Maça hızlı başlayan ekibimizde maçın henüz ilk dakikalarında ardı ardına iki atak geliştiren Sefer ve Ömer Faruk´un atakları Düzcespor kalecisi Salih tarafından engellendi.

GOOOOOOLLLL? TM KIRIKKALESPOR: 1-DÜZCESPOR: 0

Maçın 16. Dakikasında soldan geliştirilen bir kontratakta topla buluşan Ömer Faruk, hızlı bir deparla rakip ceza sahası önüne geldi. Ömer Faruk, harika bir pasla topu Sefer´le buluşturdu. Verkaç yapan Sefer topu tekrar Ömer Faruk´la buluşturdu. Düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturan Ömer Faruk, takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı.

Bu dakikadan sonra adeta yönetim şeklini değiştiren Orta Hakem Cihat Çelikdağ, her fırsatta takımımız aleyhine kararlar vermeye başladı. Bunlardan birisinde 35. Dakikada ceza sahamız önünden kullanılan bir serbest vuruşu kalecimiz Can, son anda kornere çeldi.

38. Dakikada ekibimiz adına geliştirilen bir Sefer-Ömer Faruk atağında Ömer Faruk´un şutu yan ağlarda kaldı ve takımımız adına yüzde yüzlük bir gol kaçtı.

Bu pozisyonun hemen ardından, 39. Dakikada Düzcesporlu Emre, ceza sahamız dışından sert bir şutla gol aradı. Kalecimiz Can son anda bu topu da kornere çeldi.

GOL? TM KIRIKKALESPOR: 1-DÜZCESPOR: 1

Maç, takımımızın 1-0´lık galibiyetiyle sona erecek diye beklerken Düzcespor, ceza sahamız önünde serbest vuruş kazandı. Kemal´in kullandığı serbest vuruşta kalabalık TM Kırıkkalespor defansı arasından sıyrılan İsmail, kafayla topu ağlarımıza yolladı. İlk yarı da bu skorla, 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıda maçın inisiyatifini tamamen eline alan Orta Hakem Cihat Çelikdağ, Düzcespor´un ikinci golü atması için ?elinden? geleni yapmaya devam etti.

GOL? TM KIRIKKALESPOR: 1-DÜZCESPOR: 2

Karşılıklı ataklarla süren maçın 76. Dakikasında Düzcespor´da Kemal, hızlı bir kontratakla ceza sahamıza kadar geldi. Düzgün bir vuruşla topu ağlarımızla buluşturan Kemal, Düzcespor´u da 2-1 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra oyunu iyiden iyiye çekilmez hale getiren Orta Hakem Cihat Çelikdağ, maçın sonunda seyircinin büyük tepkisiyle karşılaştı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ