Futbolcuların parası ödenecek

Futbolcuların parası ödenecek

"KULÜBÜN HİÇ BORCU YOK"

Futbolcuların parası ödenecek

Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş futbolcuların ve çalışanların alacakları ile maç primlerinin bir hafta içinde ödeneceği söylendi. Karakuş ?Kimse merak etmesin tüm sıkıntılar giderilecek? dedi.

BİR HAFTA İÇİNDE

Bazı futbolcuların ve çalışanların alacakları ve maç primlerinin olduğunu açıklayan Türk Metal Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, ?Bu alacakların toplamı 71 bin lira tutarındadır. Bu parayı inşallah en geç bir hafta içinde futbolcuların ve çalışanların hesabına yatıracağız. Biz güçlü bir takımız her şeyin üstesinden geliriz? dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Öncelikle takımımız 2015-2016 yılında profesyonel lige yükselmiştir. Burada 7´den 70´e şehirde yaşayan herkesin kendi ölçülerinde katkısı olmuştur. Ben tüm Kırıkkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bize başladığımız günden bu yana kadar hiç bir zaman yardımını esirgemeyen Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak´a teşekkür ederim. ?diye konuştu.

KATKI SAĞLADILAR

Karakuş, ?Bu başarı; 3 yıllık serüvenin sonunda Kırıkkalespor´un profesyonel lige çıkmasını sağladı. Burada bu işlerin hepsi kişisel bazda yapılmadı. Herkesin karınca kararınca bu işe katkısı oldu. Taraftar taraftarlığını yaparak, kulüpte çalışan personel işlerini yaparak, basın mensubu arkadaşlarımızı bizleri her gün sıcak tutarak, değerli büyüklerimiz ekonomik ve sosyal katkı sağlayarak bu başarı benimle birlikte bütün Kırıkkale´nin, bürokrasinin ve diğer arkadaşlarımındır. Bu işi tek başıma ben yapmadım. Ben hiçbir zaman benlik mücadelesi içinde olmadım. Hayatım boyunca da hep dik durdum, hiç kimseyi satmadım. Bugün gelinen noktada öyle kirli oyunlar oynanıyor ki; maalesef birilerini satmamız, yarı yolda bırakmamız istenir gibi çeşitli spekülasyonlar yapılarak Kırıkkalespor´un şampiyonluğuna gölge düşürülmeye çalışılıyor? şeklinde konuştu.

KULÜBÜN HİÇ BORCU YOK  

Karakuş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ?Tabi ki çeşitli arayış içerisine girebilirler. 3 yıl önceki kulüple bugünkü kulüp arasında dağlar kadar fark var.  Bugün profesyonel ligde sıfır borçlu bir spor kulübümüz var. Çünkü sezon kısa, yeni kurulan bir kulüp, profesyonel bir ligdeyiz. Sigorta priminden, saha hâkimiyetine, futbolcuların teminine, oynayacakları mevkilere kadar çok uzun ve zahmetli bir süreç var. Burası artık profesyonel bire kulüp ve profesyonelce yönetilmesi gerektiğine inanıyorum. Artık bizlerde ciddi anlamda tecrübeler edindik, ciddi oranda da bu işlerle alakalı bilgilerimiz oluştu. İnşallah tesisleşme ve diğer kulvarlarda daha iyi noktaya geleceğiz.?

KONGRE MART 2017´DE

Kamuoyunda Türk Metal Sendikası ile bir anlaşmazlığın olduğunun söylendiğin belirten Karakuş, ?Böyle bir anlaşmazlık yok. Türk Metal Sendikası Kırıkkale için bir kazınımdır. Bize de çok destekleri oldu. Şube Başkanı Mürsel Öcal ile de bir sorunumuz yok. Bizim aramızı bozmak isteyenler var ve bu olumsuzluk ile birlikte kendilerine pay çıkartmaya çalışacaklar? ifadelerini kullandı. Kongre ile ilgilide açıklama yapan Başkan Karakuş, ?Kulübümüzün kongresi Mart 2017´de. Kongre kararı yönetimin kararı ile olur. Eğer kongre kararı alınır ve yapılan kongrede de kim kazanırsa herkese saygı duymak düşer ve biz kazanamazsak kazanan arkadaşımıza, kardeşimize tebrikler ederek yine yardımcı olmaya çalışırız? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ