GAMER daha aktif olacak

GAMER daha aktif olacak

İL GENEL MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINDA KARAR ALINDI

İL GENEL MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISINDA KARAR ALINDI

GAMER daha aktif olacak

Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi ve İl Özel İdaresi akaryakıt istasyonunun daha aktif kullanılabilir hale getirilmesi için İl Özel İdare Bütçesinden 177 bin TL, akaryakıt istasyonu için 800 bin TL ödenek yapılmasına karar verildi.

MECLİS ÖDENEK TALEPLERİNİ GÖRÜŞTÜ

Kırıkkale İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantısını yaparak gündemindeki konuları görüşerek karara bağladı. İl Genel Meclisi, İçişleri Bakanlığının başlatmış olduğu çalışma çerçevesinde, güvenlik kaynaklı acil durumlara ilişkin hizmetlerin etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi, olayların meydana gelmesinden önce hazırlık ve zarar azaltma, olay sırasında yapılacak müdahale, olay sonrasında gerçekleştirilecek iyileştirme çalışmalarını yürütmek, birimleri arasında koordinasyon ve işbirliğinin sağlayacak olan GAMER ?in düzenlenmesi için ödenek talebini gündemine aldı. Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen teklifler oybirliğiyle kabul edildi.

İL ÖZEL İDARE BÜTÇESİNDEN KARŞILANACAK

İlimiz Merkez Hükümet Konağı Sığınağında Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (GAMER ) düzenlenmesine, ihtiyaç olan 177 bin TL´lik ödeneğin İl Özel İdare bütçesinden karşılanmasına mevcudun oybirliğiyle karar verildi. Diğer taraftan, İl Özel İdaresi yerleşkesinde bulunan şu an itibariyle kullanılamayan mevcut akaryakıt istasyonunun mevzuatlar kapsamında çalışır duruma getirilmesine, bu çalışma için ihtiyaç duyulan 800 bin TL ödeneğin İl Özel İdare bütçesinden karşılanmasına mevcudun oybirliğiyle karar verildi.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu