Gazın şakası olmaz!

Gazın şakası olmaz!

DOĞALGAZ KOMBİ BAKIM VE ARIZASINI YETKİLİ BAYİ DIŞINDA KİMSEYE YAPTIRMAYIN

DOĞALGAZ KOMBİ BAKIM VE ARIZASINI YETKİLİ BAYİ DIŞINDA KİMSEYE YAPTIRMAYIN

Gazın şakası olmaz!

Kırıkkale Kombi ve Yetkili Servisler Birliği başkan ve üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Birlik adına konuşan Süleyman Araç, can ve mal güvenliği için yetkili bayiin dışında kimseye dondurulmamasını istedi.

KOMBİ TAMİRİ ŞAKAYA GELMEZ

Araç, ?Yetkili servis olduklarını iddia ederek siz çağırmadığınız halde kapınıza gelen kişilere katiyen itibar etmeyiniz. Cihazınıza yaklaştırmayınız. Yetkili servislerin telefon numaralarına kullandığınız cihaz markasına ait web adreslerinden ulaşabilirsiniz. Kombi yetkili servis nedir? Konusunda uzman ve bu konuda eğitim almış, size güvenli ve garantili hizmet vermek için kombi üreticisi firmanın verdiği üstün eğitim ile donatılmış güvenli ve garantili hizmet veren konusunda uzman kişidir. Kombinizi yetkili servise müdahale ettirdiğinizde her şeyden önce can ve mal güvenliğiniz garanti altındadır.

GAZ VE KOMBİ İLE ŞAKA OLMAZ

?Gelen servisten kombinizin markasının verdiği yetkili servis kimliğini görmek isteyin. Yetkili Servis kombinize müdahale ettiğinde verilen hizmet garantilidir. Yedek parça orijinal ve garantilidir. Evinize kimin girip çıktığını bilirsiniz bunu aynı zamanda firmanız da bilir. Evinize gelen personel insan ilişkileri ve hijyen konusunda eğitim almıştır sizin hijyeninizi bozmadan kombinize veya çevreye zarar vermeden hizmet verir. Aldığınız hizmetten dolayı kendinizi güvende hissedersiniz.?

YETKİSİZ VE KORSANLARA İNANMAYIN

?Yetkisiz ve korsan servisler kombinize müdahale ettiğinde bu kişilerden alacağınız hizmetlerin firma bazında garantisi yoktur. 8u kişilerin kullandığı yedek parça orijinal değildir veya yan sanayidir veya kullanılmış ürünlerdir. Bu kişiler ürününüzün servisliği konusunda eğitimsizdirler. Aldığınız hizmet firma tarafından garantili olmadığı için kendinizi güvende hissedemezsiniz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü