Gelişme ve büyüme ilçelerden başlamalı

Gelişme ve büyüme ilçelerden başlamalı

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ İLÇE PROGRAMLARINI AKSATMADAN SÜRDÜRÜYOR

KIRIKKALE VALİSİ HAKTANKAÇMAZ İLÇE PROGRAMLARINI AKSATMADAN SÜRDÜRÜYOR

Gelişme ve büyüme ilçelerden başlamalı 

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, önceki gün Balışeyh´i ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu. Vali Haktankaçmaz, gelişme ve büyümenin ilçelerden başlaması gerektiğini bildirdi.

İLÇE PROGRAMLARI SÜRÜYOR

İlçe ziyaretleri kapsamında Balışeyh´e gelen Vali Haktankaçmaz, Balışeyh Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Vekili Önay Altuntaş´tan brifing aldı.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ  

Daha sonra Balışeyh Belediyesini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´a, belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu tarafından bilgi sunuldu.

TOKİ İNŞAATLARINI İNCELEDİ 

Ziyaretlerinin ardından İlçede yapımı devam eden 2.Etap TOKİ inşaatında incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, yıl ortasında teslim edilecek konutların, vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ  

TOKİ inşaatlarını ziyaretinin ardından TOKİ Şehit Gazi Gürsoy Ortaokulu bahçesindeki öğrencileri görerek aracından inen Vali Haktankaçmaz, öğrencilerle bir süre sohbet edip onlarla fotoğraf çektirdi.

İLÇE MEYDANI İNŞAATINI GEZDİ

Balışeyh Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında da incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz´a, Belediye Başkanı Dedelioğlu tarafından bilgi sunuldu.

ÖZEL SEKTÖR İŞLETMELERİ 

Kamu yatırımlarını incelemesinin ardından özel sektöre ait yatırımlarda da incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, ilk olarak Demirel Besi çiftliğini ziyaret etti. Daha sonra 80 dönüm arazi üzerine kurulu, günlük 25 ton kuruyemiş paketlemesi yapabilen Toprakbağ Paketleme Tesisini ve Armando Çikolata Fabrikasını ziyaret eden Vali Haktankaçmaz işletme sahiplerinden faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

MUHTARLARLA TOPLATI YAPTI

Vali Haktankaçmaz, kamu ve özel sektöre ait yatırımları incelemesinin ardından Prof. Tbp. Tümgeneral Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi Toplantı Salonu´nun da muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İLÇENİN GENEL SORUNLARINI DİNLEDİ

Balışeyh ilçesinde sorunları görüşmek, paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen ?Değerlendirme Toplantısı´nı yöneten Vali Haktankaçmaz, ?Bu toplantıları yapmamızın asıl amacı vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla, bir araya gelmek ve doğrudan vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek, çözüm önerileri varsa onları dinleyip ona göre önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları yönlendirmek? dedi.

BALIŞEYH GELİŞİYOR VE BÜYÜYOR 

Balışeyh´e yapılan özel yatırımlar ve yabancı yatırımcıların ilgisinin Balışeyh´i yıldızı yükselen bir ilçe konumuna getirdiğini ifade eden Vali Haktankaçmaz, ?Balışeyh hem konum itibariyle özel sektör yatırımları için çok uygun bir yerde hem de arazi yapısı itibariyle çok fazla tercih edilen bir yer. Kamu yatırımları olan Otoyol Projesi ve Hızlı Tren Projesi hayata geçtikten sonra özel sektör yatırımlarıyla beraber 3-5 yıl içerisinde bambaşka bir Balışeyh ile karşı karşıya olacağız? şeklinde konuştu.

GELECEKTE EN GELİŞMİŞ İLÇE OLACAK  

Kamu ve özel sektör yatırımları kapsamında, ilçede güzel bir ivme yakalandığını belirten Vali Haktankaçmaz, "İlçede, Özel idarenin, DSİ´nin, Orman İşletme Müdürlüğü´nün ve BEDAŞ´ın  çalışmaları var. O çerçevede baktığımız zaman merkezi hükümet yatırımları dışında saydığımız bu kurumlar tarafından bu yıl gerçekleştirilen 23 milyon TL´lik bir yatırım söz konusu? dedi.

TÜM İLÇE YÖNETİCİLERİ KATILDI

Geniş katılımlı değerlendirme toplantısına, Balışeyh Kaymakam Vekili Önay Altuntaş, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İl ve İlçe müdürleri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı