GENÇ-DES projesi konserle kapandı

GENÇ-DES projesi konserle kapandı

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİK

GENÇ-DES projesi konserle kapandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı GENÇ-DES Programı çerçevesinde desteklenen Atatürk Anadolu Lisesi Genç Orkestra Projesi kapanışı dolayısıyla düzenlenen program izleyenleri adeta büyüledi.

GENÇ ORKESTRA EKİBİNİN GÖSTERİSİ

450 kişiye keyifli bir program sunan Genç Orkestra ekibi projelerinin başından sonuna kadar neler yaptıklarını, neler yaşadıklarını açıkladılar ve projelerinin tanıtımını yaptılar. Katılan 450 konuğun büyük ilgisini çeken proje, program sonunda büyük alkış aldı.

SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİK

Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Derya Şanlı, ?Projemizin amacı sosyal ve kültürel faaliyetlerle (müzik) ilgilenmek isteyen ancak imkânları olmayan öğrencilerimize imkân sağlamak, onlara müzik ekipmanlarını sağlamak, istedikleri zaman müzik yapmalarına imkân vermek ve profesyonel anlamda gelişimlerine destek sunmaktı. Biz bunu başardık. Başta Okul Müdürümüz Barış Küçük´ün yoğun çalışmalarıyla okulumuzda müzik ekipmanları yönünden zengin olan bir müzik odası oluşturuldu. Öğrencilerimiz istedikleri zaman müzik yapabilir hale geldiler. Şu anda Okulumuzun bahçesinde, kantininde, yurdunda müzik etkinlikleri yapıyoruz. Çeşitli okullara giderek, o okullarda ki öğrencileri de sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek amacıyla konserler verdik. Projemiz bitti ancak kurmuş olduğumuz Genç Orkestra Ekibimizle faaliyetlerimize devam edeceğiz. Öğrencilerimiz şu anda çok mutlular. Hayallerine kavuştular. Bizlere desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Projemizin başından sonuna kadar desteğini, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinatörü Mustafa Can Hiçyılmaz´a, Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi Genç Orkestra Projesi Ekibi olarak içten teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.

HABER MERKEZİ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı