Genç doktoru uğurladık

Genç doktoru uğurladık

CENAZESİNE KALABALIK BİR TOPLULUK KATILDI

Genç doktorun acı ölümü

Kırıkkale´nin sevilen doktorlarından aile hekimi 50 yaşındaki Ertan Sancak vefat etti. Evli ve iki çocuk babası Sancak´ın cenazesi dün Nur Camiinde öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında Kırıkköyü mezarlığına defnedildi.

HERKESİ ÜZEN ÖLÜM

Kırıkkale´nin sevilen doktorlarından aile hekimi Ertan Sancak önceki gün Bahşılı ilçesi Doktorlar sitesindeki evinde vefat etti. Kırıkkale´nin tanınmış ailelerinden Uslu ailesinin damadı Ertan Sancak´ın cenazesi dün öğle vakti Nur Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Kırıkköyü Mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. Çevresi tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan Sancak´ın ani ölümü herkesi üzdü.

KALABALIK TOPLULUK KATILDI

Kırıkkale´de özellikle çevresi ve hastaları tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan Ertan Sancak evli ve iki çocuk babasıydı. Talihsiz bir şekilde yaşamını yitiren genç doktorun Nur Camiindeki cenaze namazına ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, meslektaşları, hemşireler ve Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ile bazı il idarecileri, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, 25. Dönem MHP Mllietvekili Seyit Ahmet Göçer ve diğer teşkilat başkan ve yöneticileri, bazı sivil toplum kuruluşların başkan ve yöneticileri çok sayıda vatandaş katıldı. Sancak´ın cenazesine çok sayıda çelenk gönderilmiş olması dikkat çekti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama