Genç girişimcinin büyük başarısı

Genç girişimcinin büyük başarısı

AYNI ANDA İKİ İŞYERİNDE BİRDEN BAŞARIYI YAKALADI

AYNI ANDA İKİ İŞYERİNDE BİRDEN BAŞARIYI YAKALADI

Genç girişimcinin büyük başarısı

Birçok kişinin çalışmamak ve hazır kazanmak için çeşitli bahaneler ürettiği günümüzde genç girişimci Oruç Arlıer iki farklı sektöre aynı anda giriş yaparak hem büyük bir cesaret örneği sergiledi hem de akranlarına örnek oldu.

GENÇ YAŞTA İKİ İŞYERİ BİRDEN OLDU

Genç yaşına rağmen iki farklı sektörde aynı anda işyeri açarak farkındalık yaratan Arlıer, ?Rızkın onda dokuzu ticarettedir. Peygamberimizin bu sözünü her zaman kendime düstur edindim. Dürüst ve müşteri odaklı iş yaptığınız sürece hiçbir zaman işsiz, ekmeksiz kalmasınız. Yeter ki samimi olun? diye konuştu.

ÇALIŞMAK VE BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ

Tepebaşı Mahallesi 633. Sokak Ziraat Odası ilerisindeki mütevazı iki iş alanında bir yandan gıda sektörünün son yıllardaki parlayan yıldızı çiğ köftecilik yapan Arlıer, diğer yandan da İnşaat-Emlak-Danışmanlık hizmeti veriyor. Her iki işini de çok sevdiğini kaydeden Arlıer, ?İnsan çalışmak istedikten sonra yapacak iş çok. Boşa geçirecek bir dakikamız bile yok. Hm kendimizin hem şehrimizin hem de ülkemizin kalkınması için çalışmak ve başarılı olmak zorundayız? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı