Genç Nüfusu bitirdiler

Genç Nüfusu bitirdiler

14 YILDIR KANDIRIYORLAR

Genç Nüfusu bitirdiler

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Abdullah Pekgöz, ülkenin geleceği gençlerin iş ve üretime dâhil edilebilmesinin MHP iktidarından geçtiğini söyledi.

14 YILDIR KANDIRIYORLAR

Atatürk Bulvarı´nda esnaf gezisinde özellikle gençlerle yakından ilgilenen MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Pekgöz, işsizliğin gün geçtikçe arttığını, eğitim sistemi ve istihdam politikasındaki büyük eksikliklerin gençleri endişelendirdiğini ifade ederek, ?Bu durumu en iyi Kırıkkale´de hissediyoruz. Kırıkkaleli gençler işsizlik nedeniyle şehri terk ediyor. Nüfusumuz her geçen gün düşüyor. 14 yıldır bu ülkeyi ve Kırıkkale´yi yönetenler üretim alanlarının kapanmasına, istihdam alanlarının daralmasına ve eğitim sisteminde yaptıkları hatalarla gençleri işsizliğe ve endişeye hapsetmiştir? diye konuştu.

MECLİSTE KIRIKKALE´Yİ KONUŞMADILAR

Pekgöz şöyle devam etti, ?Yıllardır Kırıkkalelileri sanayi yatırımlarının yapılacağı yönünde kandıranlar bu şehrin nüfusunun düşmesini sağlamışlardır. Kırıkkale´ye bir çivi bile çakmayıp, mecliste Kırıkkale´nin sorunlarını konuşmayanlar yüzünden gençlerimiz bu şehri terk ediyor. MHP´nin iktidarında Kırıkkale yeniden sanayi şehri olacak ve bu şehirde doğup büyüyenler bu şehirde kalacak.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız