Genç yetenekler bu salonda yetişiyor

Genç yetenekler bu salonda yetişiyor

8-16 YAŞ ARASI GENÇLER BASKETBOL ÖĞRENİYOR

Genç yetenekler bu salonda yetişiyor

Her yaz açmış olduğu basketbol okulunda 8-16 yaş arası gençlere basketbolu öğreten ve sevdiren Kırıkkalegücü Basketbol Kulübü Başkanı Güven Gündüz bu yaz da Kırıkkale Lisesi Spor Salonunda Basketbol Okulu Yaz Kurslarına başladı.

8-16 YAŞ ARASI GENÇLER BASKETBOL ÖĞRENİYOR

Basketbola ilgisi olan 8-16 yaş arası kız-erkek çocuk ve gençlerle gün içerisinde farklı saatlerde eğitimlerini sürdüren Kırıkkalegücü Basketbol Kulübü Başkanı Güven Gündüz, daha önce de yaptığı birçok proje ve rekor denemeleriyle adından sıkça söz ettiren bir basketbol aşığı olarak tanınıyor.

?40 KÖY 40 BASKETBOL TAKIMI PROJESİ?

Daha önce ?40 köy 40 Basketbol Takımı Projesi? kapsamında köyleri bir bir gezen Güven Gündüz, sponsorlarla köy okullarını buluşturarak malzeme desteği sağlamış ve bu okullara basketbol eğitimi vermişti. Bu kapsamda Gündüz daha önce Merkez´e bağlı Hacılar, Ahılı, Kazmaca; Balışeyh´ bağlı Kulaksız; Keskin´e bağlı Ceritmüminli; Sulakyurt´a bağlı İmamoğlu, Güzelyurt; Bahşılı´ya bağlı Çamlıca; Yahşihan´a bağlı Kılıçlar belde ve köylerinde kurulan 10 Basketbol Spor Okulunda hizmet vermişti.

ARKA ARKAYA EN ÇOK 3´LÜK ATAN BASKETBOLCU

Gündüz, geçtiğimiz yıllarda en çok 3´lük atışı rekoruyla Guinness Rekorlar Kitabı´na girmek için çalışmalar yapmıştı. Son denemesinde 26 adet 3´lük atış yaptığını belirten Güven Gündüz, amacının ise Guinness Rekorlar Kitabı´na girerek Türkiye´nin ismini dünyaya duyurmak olduğunu belirtti. 30 yıl önce basketbola bir hevesle başladığını ve halen bu sporu sürdürdüğünü belirten Gündüz, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için de gençlere basketbol ve basketbolun dışında diğer spor dallarından birini yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ