Gençlere yapılan yatırım ülkemizin geleceğine yapılmıştır

Gençlere yapılan yatırım ülkemizin geleceğine yapılmıştır

SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİNDEN ALTIN ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI

SÜLEYMAN DEMİREL ANADOLU LİSESİNDEN ALTIN ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI

Gençlere yapılan yatırım ülkemizin geleceğine yapılmıştır

Göreve geldiği günden beri yaptığı farklı çalışmalarla Süleyman Demirel Anadolu Lisesini Kırıkkale´nin en gözde okullarından birisi haline getiren Okul Müdürü Hacı Güneşli, 12. Sınıf öğrencileri arasında düzenlediği Altın Ödüllü Bilgi Yarışmasıyla da Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştirdi.

YARIŞMANIN ÖDÜLÜ ALTIN

?Altışarlı gruplardan oluşan yarışma ekipleriyle oldukça çekişmeli geçen Bilgi Yarışması, bir yandan öğrencilerin pratik ve hızlı düşünme yeteneklerini geliştirirken, diğer yandan da yarışma boyunca çıkabilecek olası sorularla ilgili araştırma yapma ve kitap okuma ihtiyacını ortaya çıkarıyor? diyen Okul Müdürü Hacı Güneşli, öğrencilerin teşvik etmek için de ödül olarak altın hediye etmeyi uygun gördüklerini belirtti.

ÖĞRENCİLERE MADDİ KATKI

Yarışmayı kazanan takımın tüm öğrencilerine altın ödülünü takdim ettiklerinin altını çizen Güneşli, ?Bu tür yarışmalarda manevi değeri ön plana çıkan kitap, kalem gibi hediyelerle birçok organizasyona imza atan bir okuluz. Ancak günümüzün ekonomik şartlarını ve öğrencilerimizin son sınıf öğrencileri olma gerçeğini de göz önünde bulundurarak altın gibi maddi değeri de olan bir hediyeyi daha uygun gördük. Hem farkındalık yaratacak hem de giderleri biraz daha artan 12. Sınıf öğrencilerimize ufak da olsa katkı sağlayacak bu girişimimize destek olan herkese çok teşekkür ederim? diye konuştu.

BU TÜR FARKLI ETKİNLİKLER ÇOĞALACAK

Bu tür farklı etkinliklerin daha da çoğalarak devam edeceğini kaydeden Okul Müdürü Hacı Güneşli, ?Süleyman Demirel Anadolu Lisesi olarak bizlere emanet edilen çocuklarımızı ülkemizin geleceğine hazırlamak, lise sonrasındaki hayatlarında en iyi konumda olmalarını sağlamak ve ömürleri boyunca unutamayacakları olumlu hatıralarla okulumuzdan uğurlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Çalışmalarımıza katkıda bulunan tüm velilerimize ve dostlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Geleceğimiz olan gençlerimiz için yapılan her yatırım ülkemizin geleceği için yapılmıştır? şeklinde konuştu.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti