Genel Başkan Bahçeli´den Baloğlu´na köstekli saat

Genel Başkan Bahçeli´den Baloğlu´na köstekli saat

KENDİ TASARIMI, EL İŞİ SÜSLEMELİ

Genel Başkan Bahçeli´den Baloğlu´na köstekli saat

Milliyetçi hareket partisi lideri Devlet Bahçeli, parti kurmayları ve il başkanları için özel olarak yaptırdığı köstekli saatlerden bir tanesini de MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu´na hediye etti.

KENDİ TASARIMI, EL İŞİ SÜSLEMELİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tamamıyla kendi tasarımı olan özel saatleri Türkiye´nin dört bir yanında ki MHP il başkanlarına hediye etti. MHP liderinin tasarladığı özel köstekli saatlerde Devlet Bahçeli yazan Osmanlı tuğrası ve Türk bayrağı yer alırken, saatin kenarlarında Selçuklu dönemine ait el işi süsleme, arkasında ise bozkurt başı bulunuyor.

MANEVİ DEĞERİ ÇOK YÜKSEK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin genel başkanlık görevindeki 20. yılı nedeniyle ülke genelindeki 81 il teşkilat başkanlarına özel olarak tasarladığı köstekli saatleri hediye ettiğini ifade eden Baloğlu, ?Hediye edilen köstekli saatleri Genel Başkanımızın bizzat hususi olarak tasarlaması ve görevdeki 20. yılını ifade etmesi açısından benim için oldukça fazla bir önem ve anlam taşımaktadır. Bu kıymetli hediyeyi gururla ve sevgiyle taşıyacağım. Bu özel hediye benim için paha biçilemez değerde. Genel başkanımıza bu kıymetli hediye için çok teşekkür ediyorum? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı