Gözler şimdi de TYP'de...

Gözler şimdi de TYP

HALK, GÜNÜ KURTARMANIN DERDİNDE

HALK, GÜNÜ KURTARMANIN DERDİNDE

Gözler şimdi de TYP'de...

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Orman İşletme İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında Toplum Yararına Program (TYP) seçmeleri yapıldı.

İLK ADIM

Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü Ağaç dikimi, bakımı ve erozyonla mücadele” kapsamında TYP gerçekleştirilebilmesi için ilk adım atıldı. TYP' ye katılmak isteyenler İŞKUR kayıtlarını yaptırarak seçmelere katıldı. Seçmeler sonucu toplam 500 kişi Toplum Yararına Çalışma Programından yararlanma fırsatı bulacak. Program 1 Nisan'da başlayıp, 30 Eylül'e kadar devam edecek. Bu süre zarfında katılımcıların maaşını asgari ücret olarak Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü karşılayacak.

500 KİŞİ ÇALIŞACAK

Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl müdürü Nazım Ulu, 500 kişilik kontenjan için İŞKUR'a kayıtlı işsizlerden toplam 18 bin kişiye SMS yoluyla davet gönderildiğini, bu davet sonucunda 610 kişinin projeye başvuru yaptığını, bunlardan 358 kişinin işe gitmeyi kabul ettiğini, geri kalan kontenjan için ise İŞKUR' a müracaat eden işsizlerden karşılayacaklarını ifade etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı