Güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar

Güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar

BELEDİYE BAŞKANINDAN AK PARTİ ADAYLARINA DESTEK

Güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın düzenlediği  ‘Destek Yürüyüşü'ne yüzlerce belediye işçisi ve Kırıkkaleli katıldı. Saygılı, Şer odakları ve rakiplerimiz birleşmişler. Bu birleşmeye dıştan da destek veriliyor. Çünkü güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar” diye konuştu.

SÖZÜMDEN DÖNMEDİM

Kırıkkale Belediyesi İş Merkezi teras katındaki salonda toplanan yüzlerce kişi karşısında konuşma yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve gelirken belediye işçilerinin daha mutlu bir yaşam sürmesi için söz verdiğini, belediye işçilerinin ve personelinin mutluluğunun şehre yapılan hizmetin kalitesini artırdığını ifade ederek, Allah şahittir ki bu sözümden bir adım geriye atmadım ve atmayacağım. Belediye başkanı olduktan sonra Mehmet Saygılı gömleğini çıkardım, belediye başkanlığı gömleğini giydim. Çünkü Mehmet Saygılı'nın eşi, dostu, akrabası olurdu. Ancak Kırıkkale Belediye Başkanının eşi, dostu ve akrabaları tüm Kırıkkalelilerdir” diye konuştu.

DIŞARIDAKİ ŞER ODAKLARI BÜYÜMEMİZİ İSTEMİYOR

Saygılı şöyle devam etti: Bütün şer odakları, rakiplerimiz birleşmiş. AK Parti'ye karşı birleşmişler. Hepimiz bunu görüyoruz değil mi? Dışarıdan da bunlara destek veriyorlar. Çünkü dünyada güçlü bir Müslüman ülke istemiyorlar. Onlar Müslüman ülkelerin perişan olmasını istiyorlar. Ancak bu ‘One Minute'le bozuldu. Dünyada ilk defa bir lider çıkıp onlara ‘Siz katilsiniz, zulmediyorsunuz' dedi. Şuan da o katiller bu memleketin büyümesini istemiyor, sıkıntıya girmemizi istiyorlar. Ancak halkımız buna fırsat vermeyecek.”

EN İYİ CEVABI SANDIKTA VERECEKSİNİZ

Yapılan konuşmanın ardından Zafer Caddesi önünde toplanan AK Parti'ye destek veren yüzlerce kişi, yürüyerek seçim bürosu önüne geldi. Burada ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı Saygılı, 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu yineledi. Ardından konuşma yapan İl Başkanı Mürsel Akçay ise, ülke üzerinde büyük bir oyun oynandığını, MHP'nin HDP ile ve CHP ile birlikte hareket ettiğini ifade ederek, Milletimiz yan yana gelmeleri imkânsız olan bu fırsat kollayanlara en iyi cevabı yine sandıkta verecektir” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KONUŞTU

Daha sonra AK Parti Milletvekili adayı Abdullah Öztürk ve Oğuz Kağan Köksal bir konuşma yaparak kendilerine destek verenlere hitap ettiler. İki aday da AK Parti ve millet karşısında oynanan oyunlara dikkat çekerek, halkı 7 Haziran'da yine AK Parti'ye destek vermeye çağırdılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız