Gülenlerden 12´nci şube

Gülenlerden 12´nci şube

300 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Gülenlerden 12´nci şube

Kırıkkale´nin yerel Alışveriş Merkezi Gülenler Kırıkkale´deki mağazalar zincirine bir yenisini daha ekledi. Gülenler Gülenler AVM 12´nci şubesini Çalılıöz mahallesine açtı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Yoğun katılımın olduğu açılışa Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar, İş Kur İl Müdürü Nazım Ulu, Gülenler Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör, işadamları, siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

DUALAR EDİLDİ

Açılış öncesi dualar edildi, kurban kesildi. Kurdele kesimi sırasında büyük bir coşku yaşandı. Açılışın ardından davetliler, mağazanın içini gezdiler. Dev mağazada binlerce ürünün olduğu gözlendi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın selamını getirdiğini söyleyerek sözlerine başlayan Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Genç, ?Gülenler Mağazası Kırıkkale´ye yatırımlarını sürdürerek, büyük istihdam alanları oluşturuyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Bol kazançlar diliyorum? dedi.

ZOR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ

Yeni iş yerlerinin açılmasının özlenen bir tablo olduğunu ifade eden TSO Başkanı Ekrem Gök de ?Kendilerini tebrik ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Yeni istihdam alanları oluşturmak takdire şayan bir olay. Günlerler, olarak söz verildi. Bu yılın sonuna kadar 300 kişiye istihdam alanı oluşturacaklar. Bu şehrin lokomotiflerinden bir olacaklar? diye konuştu.

300 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Kırıkkale´ye yeni yeni işletmeler açmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten Gülenler Yönetim Kurulu Başkanı Halim Güngör ise, ?Yılsonuna kadar 300 insana istihdam alanları oluşturacağız. Bunun için çalışıyoruz. Allah bu emeğimizi zayi etmesin. Bütün yatırımlarımızı Kırıkkale´ye yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz? şeklinde konuştu.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı