Gülenler yatırımda sınır tanımıyor

Gülenler yatırımda sınır tanımıyor

KIRIKKALE`YE YATIRIM YAPAN KAZANIYOR

Gülenler yatırımda sınır tanımıyor 

Kırıkkale'de AVM alanında büyük başarılara imza atan Gülenler AVM, Genel Müdürlük Merkezini açtı.

HEDİYE YAĞMURU

Geniş katılımın olduğu törene vatandaş büyük ilgi gösterdi. Açılış töreninde Kırıkkale'nin yetiştirdiği ende insanlardan İkbal Gürpınar, hem açılış sunumunu yaptı, hem de, kitabını imzaladı. Ayrıca Kırıkkale`de hediye yağmuru yağdı.  Gürpınar, 500 kişiye kitap imzaladı.  30 adet kettle,  10 tane tek kişilik, 10 tane çift kişilik aksu battaniye, 20 tane Paşabahçe sürahi takımı, 5 tane 24 parçalı ve Güral Yemek Takımı dağıtıldı. Ayrıca mağaza dışına kurulan stantlarda müşterilere bol bol ikram da bulunuldu.

KATILANLAR

Programa AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Müftüsü Bekir Gerek, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Ferit Oluk ve çok sayıda davetlinin yanı sıra vatandaş büyük ilgi gösterdi.

250 ÇALIŞAN VAR

Gülenler Yönetim Kurulu Halim Güngör'ün konuşması ile tören başladı. Güngör, 14 yıl önce şirketimizin ilk temel taşlarını atarken bir hedef bir taahhütle yola çıkmıştık. Demiştik ki ilimizden kazandığımızı ilimize yatıracağız. Öyle de yaptık.” dedi. Güngör, Bugün Kırıkkale Merkez il ilçe ve semtlerine dağılmış 12 şube 250 çalışanımızla ilimize hizmet vermekteyiz. Kırıkkale'nin yerel sermayeli bir kuruluşu olan Gülenler ailemiz sizlerin göstermiş olduğu destek ve teveccühle yatırımlarına devam ediyor. Bunları yaparken kaliteli ürün kaliteli hizmet anlayışımızdan hiçbir zaman ödün vermedik vermeyeceğiz.”diye konuştu.

ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Güngör konuşmasının devamında şunları söyledi; Davetimize icabet edip bu mutlu günümüzde mutluluğumuzu paylaşan herkese teşekkür ediyoruz.” Gülenler Mağazası'nın Kırıkkale'nin yerli markası olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale'nin çeşitli yerlerinde açılan yerel firmalara ait şubeler iş istihdamına olumlu katkılar sağlıyor. Şube sayılarını artırıyorlar. Şubelerin sayısının arttırması demek bizim için en az 50 kişinin iş bulması, istihdam sağlaması demektir. Bu bakımından bu genç iş adamı arkadaşlarımıza yürekten başarılar diliyorum ve kutluyorum” dedi.

HEPSİNİ KUTLUYORUM

Köksal, İnşallah bütün iş adamları Gülenler gibi yeni yeni müesseseler yeni yeni şubeler açmak suretiyle bir taraftan hizmeti halkımızın ayağına getiriyor bir taraftan bulunduğu yeri değiştirmek, yenilemek ve örnek olmak bir taraftan da yeni istihdam yaratma adına güzel işler yapıyorlar. Ben hepsini kutluyorum. Allah kazançlarını bol etsin. Hayırlı ve uğurlu olsun. Bir sıkıntıları olursa biz hep yanınızdayız” dedi. Açılış İl Müftüsü Bekir Gerek'in duasının ardından gerçekleştirildi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı