Gülsoylar 3 yaşında

Gülsoylar 3 yaşında

TAM BİR AİLE ORTAMINDA KAHVALTI YAPMAK MI, YOKSA ÖĞLEN MİS GİBİ BİR MANGAL VEYA ÖZEL DÖNER Mİ YEMEK İSTİYORSUNUZ? İŞTE BULUNMAZ BİR MEKÂN?

TAM BİR AİLE ORTAMINDA KAHVALTI YAPMAK MI, YOKSA ÖĞLEN MİS GİBİ BİR MANGAL VEYA ÖZEL DÖNER Mİ YEMEK İSTİYORSUNUZ? İŞTE BULUNMAZ BİR MEKÂN?

Gülsoylar 3 yaşında

Kırıkkale´de çay, kahve ve kahvaltı denince ilk akla gelen Gülsoylar Mangal ve Kahvaltı Evi? açılışının üçüncü yılını yaptığı yeniliklerle kutladı. Gülsoylar özel et döner servisine de başladı.

ALANINDA SAYILI KURULUŞ

Kırıkkale´de mangal, kahvaltı çay ve kahve denince ilk akla gelen Gülsoylar üçüncü yılını kutluyor. Yaşam Tıp Merkezi yanındaki salonda hizmet veren Gülsoylar alanında sayılı kuruluşlardan birisi olarak biliniyor. Üç yıl önce hizmete açılan ve kısa sürede kendini ispatlayan Gülsoylar sabahları kaliteli ve bol çeşit kahvaltı servisi öğlenleri ise isteğe göre mangal çeşitleriyle vatandaşların beğenisini kazanan Gülsoylar yeniliklerini sürdürecek.

AİLE ORTAMINDA YEMEK KEYFİ

Kırıkkale´deki alışılmış lokanta işletmeciliğinin aksine müşterilerine tam bir aile ortamı sunan Gülsoylar Çay ve Mangal evinde isteğe göre kahvaltı, isteğe göre mangal servisinin yanında sınırsız çay ikramlıda yapılıyor. Kışın ısıtmalı masalarda hizmet veren Gülsoylar´da bundan böyle özel et döner ve İskender çeşitleri de bulmak mümkün olacak. İşletme sahibi Nuh Gülsoy amaçlarının öncelikle kaliteli hizmet olduğunu belirterek ?Bizim önceliğimiz hijyenik bir ortamda kaliteli hizmet, özenli servis ve uygun fiyat. Bunu üç yılda başardık bundan sonrada yeniliklerimizle vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz? dedi.

MÜZİKLİ VE İKRAMLI KUTLAMA

3 yıldan bu yana Zafer Caddesi Özel Yaşam Tıp Merkezi yanında hizmet veren Gülsoylar Mangal ve Kahvaltı Evi üçüncü yılını müzikli ve ikramlı programla kutladı. Yeni servise açılan özel et döner ikramında bulunuldu. Aile ortamında kahvaltı yapmak, çay içip vakit geçirmek ve öğle saatinde mis gibi döner veya İskender yemek isteyenler için bulunmaz bir mekân olan Gülsoylar ayrıca telefon taleplerine de cevap veriyor 2241212 numaralı telefonla sipariş verilebiliyor. Genç ve usulüne göre giyimli garsonların eşliğinde hizmet veren Gülsoylar kaliteden kesinlikle taviz vermeden müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışıyor.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım