Günde 250 kişiye iftar verdi

Günde 250 kişiye iftar verdi

KENAN HOCA´NIN YERİ

Günde 250 kişiye iftar verdi

Yıllardır büyük şehirlerde gelenek haline gelen çadır iftarını lokanta ortamına taşıyan Kenan Dinçer isimli vatandaş, Ramazan ayı boyunca günde ortalama 200 kişiye kapalı ortamda, yaklaşık 50 eve de taşıma sistemiyle iftar yemeği verdi.

?KAPIMIZ HERKESE AÇIK?

Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yapan ve hayırseverliğiyle bilinen Kenan Dinçer, Gürler Mahallesi, eski A101 Market yanındaki binanın boş olan giriş katını lokanta düzeninde hazırlayarak, ihtiyaç sahiplerine ve iftarını bu mekânda yapmak isteyen herkese açtı. Ramazan ayının başından itibaren bizzat kendi elleriyle yaptığı yemekleri iftar saatinde vatandaşlara sunan Dinçer, ?Kapımız oruç tutan tutmayan, zengin fakir, kadın erkek herkese açık. İsteyen ailece de gelip yemeklerimizin tadına bakabilir? diye konuştu.

KIRIKKALELİ HAYIRSEVER BİR İŞADAMININ DESTEĞİYLE?

Çadır yerine daha uygun ve hijyenik bir lokanta ortamında bu hizmeti sunduklarını kaydeden Dinçer, ?Kırıkkaleli hayırsever bir işadamımıza bu fikrimi sunduğumda memnuniyetle destek olacağını söyledi. Zaten aşçılık konusunda yetenekli olduğum için yemekleri kendim yaptığımı, yalnızca malzeme konusunda destek istediğimi belirtince kasabımı, manavımı, şarküterimi ayarlayıp sınırsız malzeme desteği sundu, Allah kendisinden razı olsun. İsminin bilinmesini istemiyor. Ben her gün malzememi alıp yemeği hazırlıyorum? dedi.

4 ÇEŞİT YEMEK, SONRASINDA ÇAY VE MESCİT İMKÂNI?

Yemek hazırlarken her şeyden önce yemeklere sevgisini ve dualarını kattığını ifade eden Kenan Dinçer, ?Günlük 4 çeşit yemek sunuyoruz vatandaşlarımıza. Yemeklerimizi ortalama 40 kg. etle pişiriyor, etsiz ya da kıymasız yemek sunmamaya dikkat ediyoruz. Hatada bir gün döner günü yapıp yanında çorba, tatlı, karpuz, ayran gibi aperatiflerimizi hiçbir zaman eksik etmiyoruz. Yemek sonrasında çay ve kahve servisimiz ve namazını bu mekânda kılmak isteyenler için kadın ve erkek mescitlerimiz ayrı ayrı hizmet sunuyoruz? şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü