Gürol Ailesinin mutlu günü

Gürol Ailesinin mutlu günü

NİKÂHI BAŞKAN SAYGILI KIYDI

Gürol Ailesinin mutlu günü

Gıda sektörünün öncü kuruluşlarından, Gülenler AVM Zinciri Sahibi Erol Gürol´un kızı Sümeyye ile Aziz Tepe´nin oğlu Ali düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

Sündüs-Erol Gürol çifti çocuklarının ilk mürüvvetini yaşadılar. Gürol Çiftinin kızları Doktor Sümeyye, kendisi gibi doktor olan Nurten-Aziz Tepe çiftinin oğulları Ali Tepe ile hayatını birleştirdi. Beyaz Saray Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde TRT Sanatçıları konukları türküleriyle coşturdular.

NİKÂHI BAŞKAN SAYGILI KIYDI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın kıydığı nikâhın şahitliklerini Belediye Başkan Vekili Çakır Yıldırım, Kırıkkale Baro Başkanı Erol Çakır, Anadolu Eğitim Kültür Başkanı Hayrullah Başer, 21. Dönem Van Milletvekili Kerem Altun, Eski HSYK Üyesi Ali Aydın ve damadın dayısı Gani Yalçın yaptı. Başkan Saygılı çifte hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

GENİŞ KATILIM

Gürol ve Tepe ailelerinin yakınları başta olmak üzere düğün törenine katılım oldukça yüksekti. Milletvekili Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara gibi siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda isim, genç çifti düğün töreninde yalnız bırakmadılar.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım