Hakem camiasını buluşturan yemek

Hakem camiasını buluşturan yemek

TFFHGD GENEL BAŞKANI VE BAKAN YARDIMCISI ARICI KIRIKKALE´YE GELDİ.

TFFHGD GENEL BAŞKANI VE BAKAN YARDIMCISI ARICI KIRIKKALE´YE GELDİ.

Hakem camiasını buluşturan yemek

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Kırıkkale Şubesi üst düzey katılımla gerçekleşen iftar yemeği düzenledi.

ÜST DÜZEY KATILIM

Vural Alabalık´ta düzenlenen yemeğe TFFHGD Genel Başkanı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Genel Kurulu´ndan Seyfi Gözaydın, Beki Öcal, Talat Akbulut, Süper Lig Hakemi Mustafa İlker Coşkun, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, Yozgat, Ankara, Çankırı ve Kırşehir TFFHGD Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ayrıca TFFHGD´nin faaliyetlerine katkıda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık da yemeğe katıldı.

İLK NİTELİĞİ TAŞIYOR

Üst düzey katılımlı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Şube Başkanı Ömer Karataşlık, ?Bu yemek Kırıkkale´de bir ilk niteliği taşıyor. Hem genel başkanımız, hem de genel kurul üyelerini burada ağırlıyoruz. Süper Lig hakemimiz Mustafa İlker Coşkun da aramızda. Bu bizim için büyük bir mutluluk oldu? dedi.

BÜYÜK ÇABA SARF ETTİK

Karataşlık, ?Göreve geldiğimiz günden itibaren bu tür sosyal faaliyetlerin organize edilmesi için büyük çaba harcadık. Her fırsatta üye hakemlerimizle bir araya gelmeye çalıştık. Şubemizde güzel bir birliktelik havası hâkim. Bugün de bu çabalarımızın meyvesini aldığımızı düşünüyorum. Davetimizi kırmayarak kabul eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim? diye konuştu.

PLAKET TÖRENİ DÜZENLENDİ

TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı ise Kırıkkale´ye ilk defa geldiğini ve çok güzel bir birlikteliğe şahit olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından plaket töreni düzenlendi. Şube Başkanı Karataşlık Genel Başkan Arıcı´ya, Şube 2. Başkanı Fatih Cankut Süper Lig Hakemi Mustafa İlker Coşkun´a, Hakem Dursun Can, Yahşihan Belediye Başkanı Sungur´a, Hakem Gökhan Biçici Hacılar Belediye Başkanı Bağrıaçık´a ve Hakem Ümit Çetin Karakeçili Belediye Başkanı Özçelik´e katkılarından dolayı plaket takdim etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ