Hakem kontrolü kaybetti

Hakem kontrolü kaybetti

TARTIŞMALI KARARLARLA DOLU BİR MAÇTI

Hakem kontrolü kaybetti

Türk Metal Kırıkkalespor-Yeni Amasyaspor karşılaşmasının orta hakemi Alim Kandemir´in yanlış ve tartışmalı kararları büyük tepki topladı.

TARTIŞMALI KARARLAR

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme turunda Türk Metal Kırıkkalespor ile Yeni Amasyaspor´u karşı karşıya getiren müsabakada Hakem Alim Kandemir´in yanlış ve tartışmalı kararları mücadelenin önüne geçti. Hakem Kandemir özellikle yan hakemden uzak noktada kullanılan taçların yönü hakkında yanlış kararlar verdi.

YAN HAKEM ŞAŞIRDI

Maçın 34´üncü dakikasında konuk ekibin kazandığı penaltının doğru karar olduğu, ancak verilen direk kırmızı kartın ağır olduğu görüşleri hâkim.  İlk yarının sonuna eklenen duraklamaların ilk dakikasında konuk ekibin attığı golde ise tam anlamıyla bir skandal yaşandı. Top filelerle buluştuğunda yan hakemin orta sahaya hareketlenmemesi, Türk Metal Kırıkkalesporlu oyuncuların golü atan Şakir´in topa eliyle müdahale ettiği itirazları ve orta hakemin gol kararı taraftarı tam anlamıyla çileden çıkardı.

KONTROLÜN KAYBEDİLDİĞİ DAKİKA

57´nci dakikada ise hakem yine çok tartışılacak bir karara imza attı. Konuk ekip oyuncusu, kaleci Tayfun´a kontrolsüz bir şekilde müdahale ederek sert bir faul yaptı. Tayfun bu oyuncuya yumruk gösterdi ve yüzüne doğru salladı. Tayfun´un oyundan atılması beklenirken, maçın hakemi her iki oyuncuyu da sarı kartla cezalandırdı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ