Hakemler sezonu kapattı

Hakemler sezonu kapattı

"GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK"

Hakemler sezonu kapattı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri (TFFHGD) Derneği tarafından 2014-2015 sezonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

YOĞUN KATILIM

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen sezon değerlendirme toplantısına İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, TFFHGD Şube Başkanı Ömer Karataşlık, hakemler ve aday hakemler katıldı.

GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK

Toplantının açılış konuşmasını yapan TFFHGD Şube Başkanı Karataşlık, bir sezonu daha geride bıraktıklarını ifade ederek, ?2014-2015 sezonunu kapatmış bulunuyoruz. Bu sezonda büyük olaylar ve aşırı sakatlanmalar yaşanmadı. Hakemlerimiz kurallar çerçevesinde maçları en iyi şekilde yönetip sezonu başarı ile tamamladılar. Gerek il sınırları içerisinde, gerekse de il dışında görev alan hakemlerimiz elinden gelen gayreti gösterip, ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

ÇALIŞMA TAKVİMİ BELİRLENDİ

Gelecek sezonun çalışmalarına belirlenen takvim dâhilinde başlanılacak? dedi. Karataşlık konuşmasının sonunda tüm hakemlere iyi bir tatil dönemi geçirmelerini ve yeni sezon öncesi motivasyonları üst düzeyde geri dönmelerini istedi.

YÜREKTEN KUTLUYORUM

Ardından söz alan İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, ?Hakem camiamız açısından iyi ve başarılı bir sezonu geride bıraktık. Kötü olayların ve kötü sakatlıkların yaşanmadığı, hakemlerimizin görevlerini başarı ile yerine getirdiği yoğun bir sezon geçirdik. Ben camiamızın başarısı için görevini en iyi şekilde yerine getirmek için çalışan ve sahada da buna göre hareket eden tüm hakemlerimizi yürekten kutluyorum? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ