Halı yıkamacılarında bayram yoğunluğu

Halı yıkamacılarında bayram yoğunluğu

BAYRAM YAKLAŞIRKEN TEMİZLİK ZAMANI

Halı yıkamacılarında bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı´na sayılı günler kala ev hanımlarında temizlik telaşı başladı. Bu telaş da en çok halı yıkamacılarının yüzünü güldürüyor.

SUDE HALIDA YIKANIR

Kırıkkale´de halı yıkama iş yerlerinde bayram yoğunluğu yaşanmaya başladı. Ramazan Bayramı´na sayılı günler kala ev hanımlarının temizlik telaşı, halı yıkama işyerlerini de hareketlendirdi. Sude Halı Yıkma işletme yetkilileri, Ramazan Bayramı´nın yaklaşması ile birlikte işlerinde yoğunluk yaşandığını belirtti.

BÜYÜK HİZMET

´Herkes yıkar ama herkesin istediği gibi olmaz´ sloganıyla halıları hijyenik bir şekilde yıkadıklarını söyleyen yetkililer, ?Ramazan Bayramı´nın yaklaşması ile birlikte bir yoğunluk içerisindeyiz. Halılar genellikle 6 metrekare taban halısı olarak bize geliyor. Biz de tertemiz, hijyenik bir ortamda halıları yıkıyoruz. Parfümleyip, paketleyip müşterilerimize teslim ediyoruz. Bizi diğer halı yıkama firmalarından ayıran özelliğimiz, halılarımız beğenilmediği takdirde evden tekrar alıp ücretsiz şekilde yıkıyoruz. Ücretsiz servisimizle kapıdan alıp, kapıya teslim ediyoruz."

BÜYÜK HİZMET

Yıllar Gelmez, günlük ortalama 100 adet halı yıkadıklarını vurgularken, "Ramazan´dan dolayı insanlar yorgun ve halsiz olduğundan dolayı kimse yıkamıyor. Genellikle halı yıkama işyerlerine veriyorlar. Firmamız, yılların tecrübe ve birikimiyle beraber Sude Halı Yıkama adı altında, faaliyete başlamıştır. Halı yıkama sektöründe önde gelen bir firma olmak için teknolojiye önem veren Sude Halı Yıkama, özel yıkama makinaları, kurutma ve sıkma makinaları ile siz müşterilerimize hijyenik bir ortam sağlamak için, el değmeden tam otomatik makinalar ile hizmet sunmayı, kendisine misyon edinmiştir. Herkesin bayramını kutlarım." dedi. KIRIKKALE İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres: Çarşamba Pazarı A101 Arkası (Eski Ziraat Bankası Yanı) Telefon: 0 318 212 22 25   -   0 530 491 38 99



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü