Halil Öztürk Bayram Mesajı Yayınladı

Halil Öztürk Bayram Mesajı Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; Ramazan Bayramı dolayısıyla TBMM’de bir mesaj yayınladı

MHP’li Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bizler için çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ön plana çıktığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı, mübarek Ramazan ayının sonuna gelmiş bulunmaktayız. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin. Bugün arefe, yarın Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşayacağız.

Bayramlar, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.

Hemşehrilerimizden Ramazan Bayramı’nda kapsamlı bir iç muhasebe yapmalarını, gönül ve vicdanlarıyla Türkiye’mizin ve Kırıkkale’mizin güçlü geleceğine yönelik kararlarını gözden geçirmelerini temenni ediyorum.

Çünkü milli birlik ve kardeşlik ruhu diri olduktan, dayanışma ve yardımlaşma şuuru ayakta durduktan sonra, hiçbir hain emelin, hiçbir yabancı ajanın, hiçbir işbirlikçinin Türkiye'ye zarar veremeyeceğine inanıyoruz.

Tüm Türkiye biliyor ki; MHP; Vatanımızın, Ülkemizin yılmaz, yorulmaz bekçisi ve ana sigortasıdır.

Aziz Türk Milleti; 14 Mayısla birlikte Cumhur İttifakı’nın Türkiye’ye hedef olarak belirlediği kutlu ve kurtuluşu temin edilmiş, huzur dolu güçlü bir istikbalin yörüngesine girecektir.

Toplumsal zeminde kök tutmuş Cumhur İttifakı Türkiye’nin bekasını, Türk milletinin güvenlik ve selametini muhafaza iradesine sahiptir ve bunu başarmaya da kararlıdır, azimlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta kahraman şehit ve gazilerimizin aileleri olmak üzere tüm İslam Alemi’nin, Ülkemizin, Kırıkkale’mizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, kardeşliğimizin daha da güçlenerek barış, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu bir dünyaya vesile olmasını diliyorum.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız