Halka hizmet, hakka hizmettir

Halka hizmet, hakka hizmettir

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Halka hizmet, hakka hizmettir

Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, köylerde bulunan vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinlemek için köy ziyaretlerine ağırlık verildiğini ve bu konuda geziler düzenlendiğini söyledi.  Köylülerin sorunlarını çözmek için uğraştıklarını belirten Yılmaz, Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu söyledi.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz inceleme ve ziyaret için Hacıbalı köyüne gitti. Yılmaz´ı Köy Muhtarı Hüseyin Sağkol ve vatandaşlar karşıladı. Köy Muhtarı Hüseyin Sağkol köyün sorunları ile ilgili Kaymakam Yılmaz´a bilgi verdi.  Kaymakam Yılmaz, köyün sorunlarını gidermek için ellerinden geleni yapacağını, herhangi bir ihtiyaçları olduğunda hiç çekinmeden kaymakamlığa müracaat etmelerini belirterek, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla birlik ve beraberlik içinde çalışma yaptıklarını bildirdi. Yılmaz, köylerdeki sorunların çözüme kavuşması için çalışma yaptıklarını ve KÖYDES destekleriyle köylerdin sorunlarını çözeceklerini belirterek, zaman zaman ilçe merkezi ve köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini kaydetti.

MUHTARLARDAN BİLGİ ALIYORUZ

Köylerdeki yol, asfalt, su gibi sorunların çözüme kavuşması için çalıştıklarını belirten Yılmaz, bu konuda muhtarlardan da bilgi aldıklarını ve ihtiyaçların bir an önce karşılanması için gerekli gayreti gösterdiklerini açıkladı. Köylünün milletin efendisi olduğunu belirten Yılmaz, üreten köylülerin ekonomiye destek verdiğini ifade etti.  Ziyarette, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdür V. A. Hüseyin Aktuğ, İlçe Özel İdare Müdürü A. Cemil Şerbetçioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Türkyılmaz, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özgür Başyiğit hazır bulundu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü