Halkımız sayesinde kazandık

Halkımız sayesinde kazandık

"BİZ, HİZMET İÇİN VARIZ"

Halkımız sayesinde kazandık

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti´ye destek ve katkı sağlayan partililere Mersan Düğün Salonunda teşekkür yemeği verdi. Partililer teşekkür yemeğine geniş bir katılım sağlarken, birlik beraberlik rüzgârları esti. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur seçimlerde Kırıkkalelilerin kendilerini bağırlarına bastığını ve büyük destek verdiklerini söyledi.

SALON ALMADI

Teşekkür yemeğine katılım oldukça geniş oldu. Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Milletvekili aday adayları, İlçe Belediye Başkanları, Sivil toplum kuruluşları ve partililer katıldı.

HİZMET İÇİN VARIZ

İlk olarak konuşmasını gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, katılımcılara teşekkür ederken ?Günün bu saatinde evde olmanız gerekirken buradasınız. Allah hepinizden razı olsun. Hani bir söz vardır ya gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül bir dost ister kahve bahane. Bizimki de o misal siz değerli dostlarımıza seçim sonrası bizlere vermiş olduğunuz katılardan dolayı teşekkür etmek istedik. Siz değerli dostlarımızı yanımızda görmek, bağrımıza basmak bizi mutlu ediyor. Nasip olursa 1 Kasım´da bütün hemşerilerimiz dostlarımız üzerlerine düşeni yaptı. İnşallah bundan sonra nasip olursa söz icraat kıymetli vekillerimizin 1 Kasım seçimlerinde geçen sürede aramızda ki kırgınlıklar kavgalar geride kaldı. Onun için bu işe vesile olan başta sayın vekillerimiz değerli yöneticilerimiz, çok kıymetli belediye başkan arkadaşlarımız olmak üzere canı gönülden teşekkürü bir borç biliyorum. Nasip olursa Kırıkkale yemin törenimiz yapıldı. Hükümetimiz açıklandı. Nasip olursa 2019 seçimlerinde de sizin karşınıza anlımızın akıyla geleceğiz. Bizler siyasetçiler olarak sizlerin hizmetkârıyız. Bundan sonra ki süreç içerisinde siz dostlarımızdan aldığımız güçle daha iyi şeyler yapmak için gayret içerisinde olacağız.?şeklinde konuştu.

BU ZEVKİ YAŞADIK

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise ?Bugün Yahşihan Belediye Başkanımız Ahmet Sungur´un düzenlemiş olduğu yemeğe katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Kırıkkale´de 3 milletvekili çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. Bu 3 milletvekilinin sizlerin vermiş olduğu desteklerle gece gündüz çalışarak, ismini bilmediğimiz AK Partiye gönül vermiş, Kırıkkaleli hemşerilerimizin destekleriyle bugünlere geldik. Ancak şunu hiçbir zaman unutmamak lazım ki 3-0 yapmamızda en büyük etken Kırıkkale´de birliğimizi beraberliğimizi ve bir davaya bağlı olmanın ruhunu yaşamanın çok büyük önemi vardır. Bizler 1 Kasım seçilerine ilk günkü aşka bismillah diyerek başladık. Allah´ıma şükürler olsun ki 1 Kasım akşamı 3 milletvekili çıkartarak, elhamdülillah diyerek bu zevki hep birlikte yaşadık. Dedikodularla zaman geçirmek yerine 3 milletvekilinin Kırıkkale´ye en, iyi şekilde hizmet etmesini nasip etsin. Seçimler bitti. Hükümet kuruldu. Seçimlerde seçim beyannamemiz de söylemiş olduğumuz, sözlerin hepsini Allah izin verirse hepsini yerine getireceğiz.?diye konuştu.

ÇOK ÇALIŞTI

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, Ahmet Sungur´a seçimlerde kendileri için büyük çaba sarf ettiğini söyledi. ? Bugün kıymetli Belediye başkanımızın tertiplemiş olduğu teşekkür yemeğiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. 1 Kasım seçimleri hep işin başın dada söylediğimiz gibi dostların seçimi oldu. Tabi ki AK Parti´li seçmenler daha önce AK Parti´ye oy vermiş seçmenler bizlere oy verdi. Bugün burada da görünüyor ki farklı siyasi partilerde üye olmuş çalışmış dostlarımızı burada görüyoruz. Ben onlara da bize güvendikleri için teşekkür ediyorum. Çünkü siz özellikle şahsımı Ramazan beyle Abdullah beyin işleri bana göre daha kolaydı. Onlar partinin en sıkıntılı olduğu dönemde seçildiler seçilebileceklerdi. Gerçekten sizler bizi bu ekip, bu belediye Başkanı Sungur çok çalıştı. Allah Ahmet Sungur´dan bin kere razı olsun. Onun gibi bir dostum olduğu için. Kendi aday olsa ancak o kadar çalışabilirdi. İnşallah Yahşihan´a Kırıkkale´ye güzel hizmetler yaparız. Seçimlerde 1 oy bizim için çok önemliydi. Sizler Kırıkkale´de 3-0 yaptınız. Bunu sizler yaptı. Sizlerin hakkını ödemek için, sizlerin hukukunu korumak için Allah şahittir gecemi gündüzümüze katacağım.?

DÖNÜM NOKTASI

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ise ? Bizim Milletvekili adaylar olarak çevremiz çok kalabalık değildi. Çünkü küçük bir ilçede yaşamış 2001 yılında AK Parti´nin kurma şerefini bize bahşettikleri o zorlu dönemde Ramazan Can kardeşimin il başkanı Mehmet Demir kardeşimin il başkan yardımcısı olduğu dönemde bizimde yaşam felsefemizden olsa ki bu zamana kadar bu görevler bize verildi. O zaman da bize Keskin ilçe teşkilatını kurma görevi verdiler. Muhafazakâr bir aileden gelen demokrat bir çizgisinde olan AK Parti´nin kurulurken merkez sağdan hareket edeceği Keskin ilçe başkanlığı kurma görevi verildi. Bu benim için hayatımın dönüm noktasıydı. Seçim zamanının da hepinizi geldik tek tek ziyaret ettik. İnşallah bize verilen bu sorumluluk projesinde çalışacağız. 3 Arkadaşımız nerdeyse birbirimizden hiç ayrılmıyoruz ve her yerde şu mesajı veriyoruz. Kırıkkale´de 3-0´ı yapan kadro bu. Bundan sonra ki güç 3 arkadaşımızın, belediye başkanlarımızın, il başkanımızın omuzlarında? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız