HASANDEDE’DEN AK PARTİ’YE KATILIM

HASANDEDE’DEN AK PARTİ’YE KATILIM

Mustafa Kaplan’ın il başkanlığı görevine atanması ile büyük hareketlilik yaşayan AK Parti Kırıkkale İl teşkilatına Hasandede Köyü’nden katılım oldu. Partilerinden istifa eden Hasandedeli vatandaşlar AK Parti’ye üye kaydı yaptırdı.

AK Parti Kırıkkale İl teşkilatında Mustafa Kaplan’ın il başkanı olması ile birlikte hareketli günler yaşanırken, Hasandedeli bir gurup vatandaş partilerinden istifa ederek AK Parti’ye geçti. Gurup halinde AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına gelerek üye kaydı yaptıran Hasandedeli vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan AK Parti ailesinin geride kalan 19 yılda her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade etti. Hasandedeli vatandaşların AK Parti’ye gösterdiği teveccühün kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade eden Kaplan “Bu katılım bizlere de büyük şevk katmaktadır. AK Parti bugünlere milletimizin teveccühü ile gelmiş, bu teveccüh Türkiye’yi geride kalan 19 yılda istikrarlı ve güven veren bir ülke haline getirmiştir. Ben buradan partimize üye kaydı yaptırarak teveccüh gösteren Hasandedeli hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde partimize yeni katılımlarda olacaktır” dedi. 

AK Parti’ye üye kaydı yaptıran Hüseyin Erkan, son günlerde yapılan açıklamalarla devletin yanında olduğunu göstermek için üye olduğunu kaydetti. Erkan, "Katkılarımızı da göstermek istiyoruz. Her zaman AK Parti'nin yanındayız, devletimizin yanındayız. AK Parti her zaman ülkeye bir şeyler kazandırdı. Katkı sunmak için böyle bir yola baş koyduk. Bizlerde bundan sonra hem Hasandede’de hemde Kırıkkale’de AK Parti’nin bayrağını gururla taşıyacağız. AK Parti ailesinin içerisine dahil olmaktan son derece mutluyuz" diye konuştu. Konuşmaların ardından üyelerin kayıt işlemleri gerçekleştirildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ