Haşere mücadelesi sürüyor

Haşere mücadelesi sürüyor

İLAÇLAMA ÖNEMLİ

Haşere mücadelesi sürüyor  

Kırıkkale Belediyesi temizlik işleri müdürlüğünce başlatılan sivrisinek, karasinek, afit, cronomid, kene, haşereye karşı ilaçlama çalışmaları aralıksız sürüyor. Hava sıcaklıklarının artmasıyla temizlik konusu daha da önem arz ediyor.

İLAÇLAMA ÖNEMLİ

Kırıkkale Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğünce başlatılan haşereyle mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Özellikle havaların bunaltıcı sıcak geçtiği şu günlerde artan haşere ve benzeri böcek, karasinek ve sivrisinek ve hastalık taşıyıcı canlılara karşı ilaçlama işlemi daha da önem kazanıyor.

BELEDİYE SÜREKLİ UYARIYOR

Daha önce de Belediyeden yapılan açıklamada "Karasinek mücadelesinde, mahallelerde bulunan terk edilmiş evler, kontrolsüz çöp alanları, çöp kovaları, çöp konulan kaldırım alanları, ahırlar ve gübrelik alanlar, kümesler, tüm açık ve kapalı pazar yerleri gibi karasinek üreme alanları ilaçlandı. Ayrıca gece yapılan mücadelede ise şehir merkezi ve mahallelerde bulunan park alanları ve ağaçlar, piknik ve mesire alanları, mezarlıklar çeşitli haşerelere karşı ilaçlanıyor. Özellikle sivrisinek ve chrinomidaya karşı en etkin mücadele üreme alanlarının ortadan kaldırılmasıdır. Havuz, fıçı, bidon gibi kaplarda bir haftadan fazla su bekletilmemesi, bina bodrum katlarınızda su birikintileri var ise mutlaka Temizlik işleri Müdürlüğüne bildirilmelidir" şeklinde uyarılar yapılmıştı.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!