Haydi Kırıkkale bu fırsatı kaçırma

Haydi Kırıkkale bu fırsatı kaçırma

TGT GENEL BAŞKANI HAKAN POLAT, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇLARININ KIRIKKALE´YE ALINMASI İÇİN SESLENDİ

TGT GENEL BAŞKANI HAKAN POLAT, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇLARININ KIRIKKALE´YE ALINMASI İÇİN SESLENDİ

Haydi Kırıkkale bu fırsatı kaçırma

Türkiye Gençlik Teşkilatı Genel Başkanı Hakan Polat Süper Ligde mücadele eden Ankara takımı Gençlerbirliği´nin maçlarının Kırıkkale´de oynanmasının sağlanması için başlattığı mücadeleyi sürdürüyor.

KIRIKKALELİLERDEN DESTEK İSTEDİ

TGT Genel Başkanı Hakan Polat dün Hüseyin Kâhya Parkı önünde basın açıklaması yaptı. Polat Ankara´nın Kırıkkale, Kırıkkale´nin de Ankara olduğunu belirterek Kırıkkale´ye her yönüyle önemli katkılarının olacağı Gençlerbirliği maçlarının Kırıkkale´de oynanması ile ilgili başlatılan girişime tüm Kırıkkalelilerin destek vermesi gerektiğini söyledi.

ODALAR BİRLİĞİNDEN TAM DESTEK

Dün Kırıkkale´ye Gençler Birliği Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Kahramaner ve TGT Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kırıkkale´ye gelen Polat´a Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkalespor Taraftarları Deneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile Kırıkkalespor taraftarları destek verdi.

BENİM TEK DERDİM KIRIKKALE

TGT Genel Başkanı Polat burada yaptığı açıklamada 19 Mayıs Stadyumunun yıkılması dolayısıyla Gençlerbirliği sporun maçlarını Kırıkkale´ye aldırmak gibi bir ışık doğduğunu bunu değerlendirmek için bir Kırıkkaleli olarak yola çıktığını söyledi. Eskişehir´in bu konuda girişimlerinin olduğunu belirten Polat ?Bu işe biz niçin talip olmayalım, buradan sayın valimizi, belediye başkanımıza, milletvekillerimize seslenmek işitiyorum bu fırsatı değerlendirelim? dedi.

BU KONUDA CİDDİ ADIMLAR ATILDI

Konuyla ilgili ciddi adımların atıldığını söyleyen Polat kulüp nezdinde, federasyon ve taraftarlar derneği düzeyinde görüşmelerin olduğunu hepsinden de olumlu cevap alındığını kaydetti. Gençlerbirliği sporun binlerce taraftarı olduğunu da belirten Polat girişimlerden olumlu sonuç alınması halinde Kırıkkale´nin her konuda adının duyulacağını, ekonomik olarak ta Kırıkkale´ye büyük girdilerin olacağını bundan da tüm esnafların payına düşeni fazlasıyla alacağını ifade etti.

KIRIKKALE İÇİN GİRİŞİMİN YANINDAYIZ

Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ise böyle bir fırsatı değerlendirmenin yerinde olacağını söyledi. Köstekli bu gelişmeleri takip eden Polat´ı sonuna kadar desteklediğini belirterek şehirlerin öncelikle kamuoyunun bu tür gelişmelerde etkili olacağını belirten Köstekli bunun için odalar olarak her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Gençlerbirliği spor taraftarları derneği Başkanı Murat Kahramaner de tercih noktasında taraftarlar olarak Kırıkkale´nin kendileri için öncelik olduğunu söyledi. Çünkü Kırıkkale-Ankara arasının 50 kilometre olması sebebiyle Ankara´daki taraftarların tamamının geliş gidişinin rahat olacağını belirterek taraftar dernekleri olarak bu konunun olgunlaştırıldığını ilgili yerlerle görüşmelerin yapıldığını söyledi. Başpınar stadyumunun stantlara uygun olduğunu öğrendiklerini de ifade etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ