Hep ilkleri yaptık

Hep ilkleri yaptık

İŞLETME DEĞİL SEKTÖRÜN ORTAK SORUNU VAR

Hep ilkleri yaptık

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Carmine Otel Sahibi Gökhan Algül, Kırıkkaleli bir yatırımcı olarak girdiği sektörde hep ilklere imza attığını söyledi. Bu sektörde de en kaliteli hizmeti sunabilmek için kalite ve konfordan en ufak bir taviz vermediklerini bildirdi. Algül işletmede değil sektörün genel bir takım sıkıntılarının olduğunu bildirdi.

UZUN SOLUKLU BİR ARAŞTIRMA YAPTIK

Gökhan Algül ve Otel Genel Müdürü Ayşe Şahin yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Otel hakkında bilgi veren Algül, ?Dershanemizi kapatarak ilimize daha iyi hizmeti Kırıkkale halkına verebiliriz düşüncesiyle Kırıkkale´de kaliteli her türlü ihtiyaca cevap verebilecek, yıldızlı geniş kapsamlı bir otel ihtiyacı olduğunun tespit ettik? dedi.

KIRIKKALE´DE BU ZAMANA KADAR OLMAYANLAR

Yapılan tespitler sonrasında otel yapmaya karar verdiklerini söyleyen Algül, ?Yaparken de para kazanmak için değil Kırıkkale´ye en güzel ihtiyacı nasıl verebiliriz düşüncesiyle hareket ettik. 85 odası olan bir otel yaptık. İlimizde Kral Dairesi olan otelimiz hiç yoktu. İki tane toplantı salonu ve düğün organizasyonu yapılabilecek geniş bir salonla beraber 7 Aralık tarihinden itibaren açılışımızı yaptık? diye konuştu.

AYŞE ŞAHİN OTELİMİZİ KIRIKKALE´YE TANITTI

Kırıkkale´de bir ilki yaptıklarını dile getiren Algül, ?Otelimizi bir bayan müdürle işletiyoruz. Kendisi beklentilerimizin çok üzerinde performans göstererek kısa zamanda Kırıkkale´nin tanımasına yardımcı oldu. Çok da güzel başarılar elde etti ve bu başarıları devam ettireceğine de inanıyoruz. Bundan sonraki dönemde de yaptığımız faaliyetlerin duyulması açısından basınla da iç içe çalışmış olacağız.?

İŞLETME DEĞİL SEKTÖRÜN ORTAK SORUNU VAR

Kırıkkale´ye kaliteli, konforlu bir otel kazandırmanın gururunu yaşadıklarını anlatan Algül kısa sürede uzun mesafe kat ettiklerini bildirdi. Kırıkkale´nin özellikle son yıllarda hızla büyüdüğünü belirten Algül bu büyüme karşısında elbette ihtiyaca cevap verecek mekânlar, iş alanları, sosyal tesisler ve konutlaşmanın da olmasının gerektiğine işaret eden Algül işletme konusunda değil ama sektörün apart evlerle sıkıntısının olduğunu söyledi. Yasal olmamasına rağmen apart evlerin otel gibi günlük kiralandığını belirten Algül bu konuda önlem alınmasını istedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı