Her şey daha güzel bir Kırıkkale için

Her şey daha güzel bir Kırıkkale için

KIRIKKALE BELEDİYESİ 7/24 ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

KIRIKKALE BELEDİYESİ 7/24 ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR

Her şey daha güzel bir Kırıkkale için

2016 yılı yaz dönemi programında bulunan çalışmaları hummalı bir şekilde sürdüren Kırıkkale Belediyesi, adeta şehrin her noktasında yeni bir çalışma yapıyor. Bir yandan asfaltlama, yol yapımı, sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiren belediye ekipleri, diğer taraftan kaldırım, kilit parke, park çalışmaları ve üst geçit çalışmalarını yürütüyor.

DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Kırıkkale Belediyesi 2016 yaz dönemi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnşaatına bu yıl içinde başlanan ve birçoğu bitme aşamasına gelen çalışmaların başında Tarihi Kırıkkale Evleri geliyor. Kırıkkale´nin prestij projeleri arasında bulunan çalışma aralıksız sürüyor. Belediye aynı zamanda özellikle kenar mahallelerdeki yol ve parke çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Yenimahalle Plevne Caddesi ve ara sokaklarındaki asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye Millet Bulvarı orta refüj ağaç budama çalışmasını da sürdürüyor.

ŞEHİTLİK ÇEVRESİ YENİLENİYOR

Belediye Şehitlik çevresini yeniden düzenliyor. Kaletepe Mahallesi kilit parke tamiratı ve Kaletepe Mahallesi Polis Karakolu karşısı çocuk parkı yapım çalışması da devam ediyor. Etiler Mahallesi çevreyolu üstü sathi kaplama çalışması, Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi kaldırım çalışması, Akşemsettin Mahallesi sathi kaplama hazırlık çalışması ve Bahçelievler Mahallesi bisiklet yolu çevre düzenleme çalışması ise aralıksız sürüyor.



tarafsız
28.08.2016 01:15:06
Kırıkkalede her gelen belediye başkanı bir asfalt yapıyor vaat veriyor ama geçen yıllara baktıgımızda hiçbiri gerçekleşmemiş ve devamlı göç veriyoruz iyi uykular kırıkkalem

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü