Herkesin duasını almaya talibiz

Herkesin duasını almaya talibiz

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN GÖREVİ DEVRALDI

AK PARTİ İL BAŞKANI NUH DAĞDELEN GÖREVİ DEVRALDI

Herkesin duasını almaya talibiz

Mürsel Akçay´dan görevi devralan AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, siyaseti Allah rızası için yaptığını ve kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Halkın ayağına gideceklerini belirten Dağdelen, vatandaşların sevgisini ve duasını alarak hizmet ereceğini söyledi.

BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Kendilerine güvenenleri mahcup etmeden bu bayrağı daha ileriye taşımak için elinden geleni yapacağını ifade eden Dağdelen, "Bizim için Allah rızası önceliklidir. Biz bu şehre hizmet etmek istiyoruz. Herkesin duasını almaya talibiz. Çok büyük sevapları işlemeye talip olduk. İnşallah bu dünyanın yanında öbür dünyayı da kazanmanın gayreti içerisinde olacağız. İnanmış olduğumuz değerleri en üst seviyeye taşıyacağız" dedi.

GÖREVİ AKÇAY´DAN DEVRALDI  

İl Başkanlığı binasında düzenlenen devir teslim törenine Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, ilçe belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda AK Parti´nin 2002 yılından bu yana aldığı oy oranı, il başkanlarının yaptıkları çalışmalar ve partinin bugünkü durumu ele alındı. Kendisini İl Başkanı olarak atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´a teşekkür ettiğini belirten AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, partinin hedefleri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi.

BİRLİKTE 2023 HEDEFİNE YÜRÜYORUZ

AK Parti´nin Türkiye´nin partisi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın önderliğinde 2023 hedeflerine yürüyeceklerini belirten Dağdelen, bu konuda İl Teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaklarını ve tüm teşkilat olarak çalışacaklarını bildirdi. Yaptıkları her işte Allah rızasını kazanmanın önemli olduğunu ve bunun için çalıştıklarını belirten Dağdelen, siyasette sevap ve günahların olabileceğini ve kendilerinin sevap kazanmak, insanların ihtiyacını karşılayacak işler yapmak istediklerini belirterek, ?Halka hizmet hakka hizmet´ anlayışıyla yola çıktıklarını kaydetti.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

Partilerinin kapılarının herkese açık olduğunu ve bugünden itibaren küskünlüklerin, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulması gerektiğini belirten Dağdelen, partilerinin hedeflerini ve ideallerini yükseltmek için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. AK Parti´nin Kırıkkale´de ki oy oranını yükseltmek ve Türkiye ortalamasının üstüne çıkarmayı planladıklarını belirten Dağdelen, gece gündüz çalışarak, sıkmadık el, girilmedik ev bırakmayarak bu başarıya ulaşacaklarına inandığını açıkladı. Partilerinin genel merkezinde kendisinin ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan´a takdim eden Milletvekillerine çok teşekkür ettiğini belirten Dağdelen, kendisinin il başkanı olmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

YENİ GÖREV, YENİ HEYECAN

Yeni bir görevin, yeni bir heyecan olduğunu belirten Milletvekili Mehmet Demir, partilerinde hizmet ve bayrak yarışının olduğunu ve hizmeti artık Dağdelen´in yapacağını söyledi. AK Parti´ye büyük bir teveccüh olduğunu ve il başkanlığı için 31 adayın olduğunu belirten Demir, sayının Genel Merkez´de 6´ya düştüğünü ve Erdoğan´ın son sözü söylediğini açıkladı. Artık yerli olan kişilerin seçileceğini ve bu seçimlerde dışarıdan müdahale olmayacağını belirten Demir, teşkilatın başarılı çalışmalarına artık dışarıdan kimsenin müdahale edemeyeceğini söyledi.

SİYASETTE HER AN HER ŞEY OLUR

Siyasette her an her şeyin olabileceğini ve buna hazırlıklı olunması gerektiğini belirten Milletvekili Abdullah Öztürk, kendisinin 2002 yılında Keskin İlçe Başkanı olduğunu, şimdi de Milletvekili olarak yaşamını sürdürdüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan önderliğinde 2023 hedeflerine yürüdüklerini ve bu yolda önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Öztürk, Allah´ın izniyle bütün düşmanları bertaraf edecek güçte olduklarını ve bu konuda milletten alınan gücü kullandıklarını kaydetti. Partilerinde her zaman görev alan ve bu partiye emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirten Öztürk, her zaman seçime hazır olarak teşkilatların çalışması gerektiğini ve yeni teşkilatın bunu başaracağına emin olduğunu ifade etti.

AK PARTİ BAŞARININ ADRESİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Kırıkkale´de güzel çalışmalara hep birlikte imza atıldığını söyledi. Mürsel Akçay´ın tüm çalışmalarda yanında durduklarını belirten Saygılı siyasetin öncelikle Allah rızası için yaptıklarını ifade etti. Nuh Dağdelen ile daha güzel işler yapacaklarını bildirdi.

HABER: Murat Karadağ



Hüsamettin Keskin
5.10.2017 10:44:00
Nuh başkanla Kırıkkale de daha güzel icraatlara imza atılacağına inanıyorum.Milletvekiliyle belediyeyle elele olunursa başarı gelir.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız