Her şey bilimsel yöntemlerle yapılacak

Her şey bilimsel yöntemlerle yapılacak

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN EĞİTİM ATAĞI

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN EĞİTİM ATAĞI

Her şey bilimsel yöntemlerle yapılacak

Bahşili Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Bahşili İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle ilçe merkezinde Meyvecilik Kursu açıldı.

21 KURSİYER KATILDI

21 kursiyer ile başlayan ve 216 saat sürecek olan kursu İlçe Müdürlüğümüz personeli Mühendis Hacı Yunus Özdemir veriliyor. Kursa bir ziyarette bulunan İl Müdürü Recep Kırbaş, Kırıkkale Üniversitesi Kırıkkale MYO Müdür Yardımcısı Organik Tarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Taşkın Erol, İl Müdür Yrd. Gürsel Doğan ve Halk Eğitim Müdürü Veysel Pekdoğan kursiyerlerle tarımsal konularda istişare ettiler.

HALK EĞİTİMLE İŞBİRLİĞİ

İlçe Müdürü vekili Hacı Yunus Özdemir çiftçilerden gelen talep üzerine Halk Eğitim Müdürlüğüyle işbirliği yaparak kursu açtıklarını ve kursta teorik ve uygulamalı olarak bahçecilik konularında bilgilendirmeler yaptıklarını söyledi.

SEBZE VE MEYVECİLİK GELİŞİYOR

İl Müdürü Recep Kırbaş ise, Kırıkkale ilinde Meyveciliğin mevcut durumu ve geliştirilmesi için yapılan çalışmalar, Bakanlığımızca yapılan tarımsal desteklemeler ve İl Müdürlüğünün yapmış olduğu diğer faaliyetler hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti