Hesap sandıkta sorulacak

Hesap sandıkta sorulacak

"İKTİDARDA KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hesap sandıkta sorulacak

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ?Siyaset sorunları problemleri çözebilme sanatıdır. Eğer bu sanatı iyi kullanıyorsanız siyaset yapıyorsunuz. Yoksa hayır demek en kolay iştir. Mühim olan evet demek ve o sorumlulukları yerine getirmektir? dedi.

İKTİDARDA KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Köksal, AK Parti il binasında düzenlenen halk günü öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Köksal yaptığı açıklamada, ?7 Haziran seçimleri ile birlikte tek başına iktidarın Türkiye´de önemini gördük. AK Parti olarak 1 Kasım´da yapılacak olan seçimlere hazırız ve olumlu bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. AK Parti her zaman olduğu gibi yine Türkiye´yi hükümetsiz bırakmadı. 1 Kasım´dan sonra AK Parti olarak iktidarda kalmaya devam edeceğiz. Türkiye´nin hükümetsiz kalmayacağını söylemiştik. Bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Hesaplar sandıkta sorulacak? diye konuştu.

SİYASET SORUNLARI ÇÖZME SANATIDIR

Köksal şöyle devam etti: ?Siyaset sorunları problemleri çözebilme sanatıdır. Eğer bu sanatı iyi kullanıyorsanız siyaset yapıyorsunuz. Yoksa hayır demek en kolay iştir. Mühim olan evet demek ve o sorumlulukları yerine getirmektir. Biz 7 Haziran´dan sonra Evet demek için çok koşturduk. Bir noktada daha çok sıkıntıya ve daha çok ülkeye zarar vermek adına bir muhalefet anlayışı gördük. Bugün çözümün bir ayağı tamamlandı. Türkiye hükümetsiz kalmadı. Bu millet hükümetsiz kalmaya layık bir millet değil, bu millet hizmet almaya layık bir millet.?

HİZMETLER KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

?İnşallah milletimiz 1 Kasımdaki seçimde tüm açıklığı ile görecek. Sandıkta herkesin verdiği cevabı millet görecektir. Buradaki olay Türkiye menfaatidir. Türkiye´nin geleceği önemliydi. Muhalefet gelecek noktasında sorumlu bir davranış sergilemedi. Bugünlere gelindi ama yılmadık ülkemiz hükümetle bu bir icraat hükümeti ile başbakanımız çalışacaktır. Bir icraat hükümeti başlamıştır ve devam edecektir. Önümüzdeki seçimde halkımız kimin ne yapıp kimin ne yapmadığını gördü. İnanıyorum ki AK Parti tek başına iktidar olacak ve hizmetler kaldığı yerden devam edecektir.?

SEÇİME HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise Perşembe ve Cuma günleri 2 gün süren il başkanları toplantısına katıldığını söyleyerek, ?12 Eylül´de AK Parti olarak Arena Spor Salonu´nda büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremize tüm hemşerilerimiz davetlidir. AK Parti İl Teşkilatı olarak seçime hazırız. Halkımızın bu seçimde vereceği takdirle iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Bizi izlemeye devam edin? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız