Hiçbir siyasi parti bizi arka bahçe gibi görmesin

Hiçbir siyasi parti bizi arka bahçe gibi görmesin

TÜM PARTİLERE AYNI MESAFEDEYİZ

Hiçbir siyasi parti bizi arka bahçe gibi görmesin

TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin emeklilerin Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´ de de potansiyel bir güç olduğunu söyledi. Partinin arka bahçesi olmadıklarını belirten Aytekin, ?Partiler bizim ön bahçemiz. Bahçelerden işimize yarayanları alacağız? dedi.

YÖNETİM GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgi veren Zekeriya Aytekin öncelikle görev bölümü yaptıklarını söyledi. Aytekin kendi başkanlığında yeni yönetim kurulu üyeliklerine başkan yardımcılığına Mehmet Akat, İdari Sekreterliğe Hüseyin Baran, Mali Sekreterliğe Feyyaz Şeran, Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreterliğine ise Erol Tekin´in seçildiğini bildirdi.

PARTİLERE AYNI MESAFEDEYİZ

Kırıkkale´de yaklaşık 50 bin emekli bulunduğunu belirten Zekeriya Aytekin bu arada dernek olarak hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değil aksine partilerin kendilerinin ön bahçesi olduğunu söyledi. Kırıkkale´de yaklaşık 14 bin üyelerinin bulunduğunu anlatan Aytekin Türkiye genelinde TÜED´in en örgütlü derneklerden birisi olduğunu bildirdi. Her ilde şubelerinin bulunduğunu belirten Aytekin emeklilerle ilgili önemli kazanımlara öncülük ettiklerini kaydetti. Dernek olarak hiçbir partinin arka bahçesi olmadıklarını da belirten Aytekin aksine partileri kendilerinin ön bahçesi olarak gördüklerini kaydetti.

İŞİMİZE YARAYANLARI ALACAĞIZ

Zekeriya Aytekin dernek olarak siyasi partilerin programlarına ve vaatlerine bakarak ona göre tavır alabileceklerini belirterek ?Emekliye hangi parti ne kadar verirse emeklilerde o bahçeden işine yarayanları alır? dedi. Tüm siyasi partilere dernek olarak aynı mesafede olduklarını da belirten Aytekin ?Bizim işimiz emeklilerin yaşam koşullarını en iyi şekilde nasıl sağlamayabiliriz onun gayreti içinde olmaktır. Onun için çalışıyoruz? diye konuştu.

EMEKLİLİN DE TATİL YAPMA HAKKI VAR

Dernek olarak üyeleriyle ilgili önemli çalışmalara imza atacaklarını belirten Aytekin, öncelikle TOKİ tarafından başlatılan uygulama konusunda valilik başta olmak üzere ilgili kurumlarla yazışma yapıldığını sonucuna göre emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmalarına imkân sağlayan düzenlemeden Kırıkkale´deki emeklilerin de yararlanması için ellerinden gelen çabayı harcadıklarını bildirdi. Bu arada Erdek´teki emeklilere özel tatil uygulamasının da devam ettiğini belirten Aytekin müracaat olması halinde yardımcı olduklarını söyledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ