HIRSIZLIK ZANLILARI YAKAYI ELE VERDİ

HIRSIZLIK ZANLILARI YAKAYI ELE VERDİ

Kırıkkale genelinde aranan şahısların yakalanması ve hırsızlık olaylarının engellenmesine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında şüpheli 7 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği görevlileri tarafından ilimiz genelinde aranan şahısların yakalanması ve hırsızlık olaylarının engellenmesine/faillerinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında hakkında hırsızlık suçundan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. isimli şahıs, hırsızlık suçundan 10 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.Z. isimli şahıs, suç delillerini yok etme suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan K.Ö. isimli şahıs, hırsızlık suçundan 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.Y. isimli şahıs, başkasına ait banka veya kredi kartının izinsiz kullanılması suretiyle yarar sağlama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D. isimli şahıs, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, bulundurma, taşıma suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan H.K. isimli şahıs ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan 1 yıl  kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.E. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon kapsamında şüpheli 7 şahıs işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ