?Hâlâ mı huzur ve istikrar masallarıyla kandırılacağız??

?Hâlâ mı huzur ve istikrar masallarıyla kandırılacağız??

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINSIN!

?Hâlâ mı huzur ve istikrar masallarıyla kandırılacağız??

Türk Enerji Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlker Mazılıgüney, Kırıkkaleli Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan´ın Diyarbakır Lice´de şehit düşmesi üzerine yaptığı basın açıklamasında, azalacağı iddia edilen terörün her geçen gün daha fazla azdığına dikkat çekerek, ?Hâlâ mı huzur ve istikrar masallarıyla kandırılacağız?? dedi.

BUNLARIN SEBEBİ ÇÖZÜM SÜRECİ

Şehit cenazesi sonrası bir basın açıklaması yapan Mazılıgüney, Türkiye´nin zor zamanlardan geçtiğini belirterek, Türkiye´nin dış mihraklar tarafından sevk ve idare edilen, içerdeki hainler tarafından uygulaması yapılan karanlık oyunlarla zayıf düşürülmeye, etkisizleştirilmeye çalışıldığına dikkat çekti. Mazılıgüney, bölücü, yıkıcı terör örgütlerinin hedefi haline gelen Türkiye´de şiddetin her geçen gün zemin kazandığını belirtti. Mazılıgüney, ?Çözülme süreciyle güç toplayan, uluslararası destek sağlayan, moral depolayan, hızla terörist ve silah takviyesi yapan PKK, iyiden iyiye azmaya, kanlı yüzünü tekrar tekrar göstermeye, canlarımızı almaya hız verirken ne yazık ki hâlâ istikrar ve huzurdan bahsedenler var bu ülkede? diye konuştu.

TERÖRÜN KÖKÜ KAZINSIN

Tüm şehitlere Allah´tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyen Mazılıgüney, ?Diyarbakır Lice´de hainlerin şehit ettiği hemşerimiz Şükrü Ceylan ve diğer şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için ciddi ve kesin adımlar atılmalı. Artık yüreklerimize kor düşmesin. Terörün kökü kazınsın. Artık acıya tahammülümüz kalmadı? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ