Hokeyin Altın Kızları Süper Ligde

Hokeyin Altın Kızları Süper Ligde

MÜSABAKALAR KONYA´DA YAPILDI

Hokeyin Altın Kızları Süper Ligde

Türkiye hokey federasyonu 2015-2016 faaliyet programında yer alan Açık Alan Kadınlar Hokey 1. Lig müsabakaları sona erdi. Müsabakaları 2. olarak tamamlayan takımımız Süper Lige Yükseldi.

MÜSABAKALAR KONYA´DA YAPILDI

Konya da yapılan Açık Alan Kadınlar 1. Lig müsabakalarına katılan takımların Yaş ortalamasının 20 olduğu müsabakalarda en büyüğü 1998 doğumlu olan sporcularımız başarı göstererek kendilerinden yaşça büyük sporcuların arasında Türkiye 2. olarak büyük bir başarıya imza attılar. 8 takım ve 144 sporcunun katıldığı müsabakalarda bir üst lige yükselen takımımız 2016 ? 2017 sezonunda ilimizi Süper Ligde temsil etme hakkı kazandı. Müsabakalar sonucunda sporcumuz Merve Sultan Arslan, Ece Şahiner, Tuğçe Şahiner U16 yaşta Milli Takıma davet edildi.

SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, "Hocamız Z. Efe Bozkurt ile Kırıkkale, Hokey branşında güzel bir başarı grafiği yakalamış durumda. 26 ? 30 Mayıs 2016 tarihleri arasında Osmaniye´de yapılan U16 Türkiye Şampiyonasında 1. olarak Süper Lige çıkma müsabakalarından önce kendilerini kanıtlamışlardır. Konya´da ki müsabakalarda kendilerinden yaşça büyük sporcular ile başa baş mücadele ederek ilimizin tek Süper Lig Takımı olma özelliğini sahip oldular. İlimizde ilk kez Süper Lig heyecanı yaşatan takımımızı tebrik ediyorum. U16 Milli Takım Kampına çağrılan sporcularımızı ve Milli Takımlar Kampına çağrılan Antrenörümüz Z.Efe Bozkurt´u tebrik eder başarılarının devamını dilerim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ