Hukuki süreci başlatıyoruz

Hukuki süreci başlatıyoruz

Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Metin Karakuş, kulübün borçlarıyla ilgili olarak hukuk mücadelesini başlatacaklarını ifade ederek, Hukuk süreci için çalışmalar yapıyoruz. Kısa sürede savcılığa başvuracağız' dedi.

İNCELENİYOR

İlk iş olarak kulübün borçları konusunda çalışmalar yapacağını ve Kırıkkalespor üzerinde kurulan pis oyunu bozacaklarını kongrede söz veren Kulüp Başkanı Karakuş, kulübün borçları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını, kısa sürede neticelendirerek savcılığa başvuracaklarını dile getirdi. Karakuş, “Artık Kırıkkale’de herkes, ‘Kırıkkalespor için elimizden geleni yaptık’ diyerek kulübü hayali borçlandıran ve hukuka ve vicdana uymayan borçların altına imza atanların neler yaptığını çok iyi bilecek. Kulübümüz yeni yönetimi ‘Borç’ diye gösterilen her kalemi detayıyla incelemektedir”

HALKA İLAN EDECEĞİZ

“Bu konuda hazırlanacak dosya ile savcılığa başvuracağız ve hukuki süreci başlatacağız. Önceki yönetimler ve önceki yönetimlerle bir olup kulübü enkaz haline getirenler için gereken işlemleri yapacağız. Yapılan haksızlıkları bir bir ortaya çıkararak tüm Kırıkkale halkıyla paylaşacağız. Yani kısacası Kırıkkalespor’un geleceğiyle, Kırıkkaleli futbol emekçilerinin emekleriyle oynayanları halka ilan edeceğiz”

‘ÇALDIKLARI GELECEĞİ GERİ VERECEKLER’

“Tarihi başarılarla dolu Kırıkkalespor’umuzu bir aile şirketi gibi kullanıp, bağışlanmış gelirlerini kendi çıkarları için harcayan, haksızlıklara ve usulsüzlüklere karşı susup, ‘Ben kendi cebimi bilirim’ anlayışıyla kirli oyunu sürdürenler için de gereken hukuki girişimlerde bulunulacak ve tüm bu sürece şehrimizin yöneticilerini de dahil edip, Kırıkkalespor’dan çaldıkları geleceği geri vermelerini sağlayacağız”

KADRO İÇİN ÇALIŞMA

“Tüm bu olumsuzluklar içerisinde yeni yönetim ile birlikte yeni sezon için de gerekli çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Kırıkkalespor takım açısından da kabuk değiştirecek ve şehrimizin yetenekli futbolcuları kadromuza dahil edilecektir. Öncelikli olarak şehrimizin evlatlarına hayalini kurdukları Kırıkkalespor formasını giydirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ